Χρυσές Σφαίρες 2024: Τα ευτράπελα, τα «πηγαδάκια» και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες
Hollywood

Χρυσές Σφαίρες 2024: Τα ευτράπελα, τα «πηγαδάκια» και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Χρυσές Σφαίρες 2024: Η 81η τελετή απονομής των βραβείων τα είχε όλα! Λάμψη, ευτράπελα αλλά και πολλά «πηγαδάκια» που αναπόφευκτα στήθηκαν στα τραπέζια της τεράστιας σάλας του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Beverly Hilton όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση. 

Φέτος, για πρώτη φορά μετά από τριάντα χρόνια, η λαμπερή βραδιά μεταδόθηκε από το CBS και όχι από το NBC και έτσι υπήρχε άλλος ένας σημαντικός λόγος που οι διοργανωτές ήθελαν να είναι όλα άψογα.

Με το... καλημέρα σας, όμως, οι διοργανωτές συνάντησαν προβλήματα, όταν χθες το μεσημέρι (7/1 ώρα ΗΠΑ) άρχισε να στήνεται στην είσοδο του ξενοδοχείου ένας τεράστιος τοίχος με αληθινά τριαντάφυλλα σε παλ αποχρώσεις. Για τον συγκεκριμένο τοίχο που χρησιμοποιήθηκε ως φόντο για τη φωτογράφιση των αστέρων χρειάστηκαν πάνω από 7.000 λουλούδια, γεγονός που ξεσήκωσε στα social media θύελλα αντιδράσεων τόσο για το κόστος των τριαντάφυλλων την ίδια ώρα που υπάρχουν άνθρωποι στην Αμερική που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας όσο και για την οικολογική διάσταση του θέματος, με κάποιους να υποστηρίζουν πως δεν γίνεται να καταστρέφεται η φύση για χάρη των φωτογραφικών «κλικ» των διασήμων.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια της τελετής και δεν υπήρξε κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο.

Tα κορίτσια ξενυχτάνε & οι ερωτευμένοι λάμπουν

Από τις παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση ήταν η Taylor Swift που εμφανίστηκε με μία πράσινη μεταλιζέ τουαλέτα και η Selena Gomez. Θα μπορούσε κανείς να τις θεωρήσει και ανταγωνίστριες, μιας και έκαναν παράλληλα επιτυχημένα βήματα στην καριέρα τους όμως οι δυο τους προτιμούν να είναι καλές φίλες και όποτε συναντιούνται έχουν πολλά να πουν. Μάλιστα οι κάμερες τις έπιασαν να τα λένε συνέχεια στο τραπέζι της μίας ή της άλλης στα διαλείμματα της βραδιάς. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C10q9tOo794/

Φυσικά, από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία εμφανίστηκε με μία υπέροχη baby pink τουαλέτα συνοδευόμενη φυσικά από τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ ο οποίος ήταν και παρουσιαστής κατηγορίας των βραβείων και βρέθηκε στη σκηνή με τον «αιώνιο» φίλο του Ματ Ντέιμον. Οι φωτογραφικοί φακοί απαθανάτισαν αρκετές φορές το ζευγάρι στο τραπέζι του να φέρονται τρυφερά ο ένας στον άλλον, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την βραδιά:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved