Bafta 2024: Βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για την Έμμα Στόουν - Σάρωσε ξανά το «Poor Things»!
Hollywood

Bafta 2024: Βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για την Έμμα Στόουν - Σάρωσε ξανά το «Poor Things»!

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου σαρώνει και στα βραβεία Bafta με την Έμμα Στόουν να κερδίζει το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλο για την ταινία «Poor Things».

Απ' ό,τι φαίνεται ο Γιώργος Λάνθιμος με τη μούσα του Έμμα Στόουν βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου, καθώς παρέλαβαν ακόμη ένα βραβείο για την ταινία «Poor Things».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Έμμα Στόουν έχει κερδίσει και μία Χρυσή Σφαίρα χάρη στην καθηλωτική ερμηνεία της στη νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη.

Η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να ξεχωρίσει και στο κόκκινο χαλί των βραβείων Bafta, καθώς για την εμφάνισή της επέλεξε ένα ονειρικό φόρεμα το οποίο θύμιζε... Bella Baxter!

Η διάσημη ηθοποιός που υποδύεται την Bella Baxter έχει καταφέρει να καθηλώσει ολόκληρο τον κόσμο!

w17-18190528169924-EMMA-STONE-APE-MPE.jpg

Η υπόθεση του Poor Things

Η Μπέλα Μπάξτερ που υποδύεται η Έμα Στόουν, είναι μια νεαρή γυναίκα που έχει πεθάνει αλλά επιστρέφει στη ζωή χάρη σε έναν επιστήμονα ο οποίος έχει αντικαταστήσει τον εγκέφαλό της με αυτόν του αγέννητου παιδιού της, με αποτέλεσμα να έχει το μυαλό ενός βρέφους.

Ο εγκέφαλος και το σώμα της δεν είναι αρκετά συγχρονισμένα, όμως προχωρά με επιταχυνόμενο ρυθμό.

«Η ταινία έχει να κάνει με την ελευθερία και την ικανότητα να δούμε τον κόσμο με τη δική μας ματιά και όχι των άλλων», είπε ο Γιώργος Λάνθιμος.

Αξίζει να τονίσουμε πως η πολυσυζητημένη ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του 1993 Χαμένα Κορμιά, και συντροφιά στην Έμα Στόουν στον κινηματογραφικό φακό κρατούν οι Μαρκ Ράφαλο, Γουίλεμ Νταφόε που διεκδικεί και βραβείο για την ερμηνεία του, Ράμι Γιούσεφ, Κρίστοφερ Άμποτ, και Τζέροντ Καρμάικλ.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Λάνθιμος και το Poor Things έχει συγκεντρώσει 11 υποψηφιότητες στα βραβεία Όσκαρ, ανάμεσά τους αυτές της Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Α΄Γυναικείου Ρόλου και Β’ Ανδρικού Ρόλου, φωτογραφίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved