Η δημόσια - μοναχική έξοδος του Φέντεζ χωρίς την Κιάρα Φεράνι, μετά τις φήμες χωρισμού
Hollywood

Η δημόσια - μοναχική έξοδος του Φέντεζ χωρίς την Κιάρα Φεράνι, μετά τις φήμες χωρισμού

Η είδηση του χωρισμού της Κιάρα Φεράνι από τον σύζυγός της Φέντεζ, έγινε viral παγκοσμίως μέσα σε λίγα μόλις λεπτά καθώς ήταν ένα πολύ προβεβλημένο ζευγάρι στα social media.

Οι δυο τους, μετά από 8 χρόνια σχέσης και 2 παιδιά, φαίνεται ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να χωρίσουν τα τσανάκια τους.

Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό, ενώ προτεραιότητα είναι αναμφισβήτητα τα παιδιά τους, που είναι σίγουρα ό, τι πιο σημαντικό έχουν στις ζωές τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ξένων media, η αρχή του κακού έγινε στο περσινό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, το οποίο είχε παρουσιάσει η Κιάρα Φεράνι. Τότε, ο Φέντεζ φίλησε έναν τραγουδιστή πάνω στη σκηνή και εκείνη ενοχλήθηκε πολύ καθώς θεώρησε ότι ο σύζυγός της την επισκίασε σε μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι με την Κιάρα Φεράνι οι followers της! Την κατηγορούν για επίδειξη πλούτου!

chiaraferragni_1694363141_3188871615649900807_19769622.jpg

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε εκείνος λίγο καιρό μετά, τους έφερε πάλι κοντά, παρόλο που το γυαλί είχε ήδη ραγίσει.

Παράλληλα, κι εκείνος την στήριξε όταν έγινε πρωταγωνίστρια ενός σκανδάλου, όταν τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ επειδή ισχυρίστηκε ψευδώς ότι τα έσοδα από την πώληση ενός χριστουγεννιάτικου κέικ με το όνομά της θα βοηθούσαν ένα νοσοκομείο του Τορίνο για παιδιά που νοσηλεύονται με καρκίνο των οστών.

Ο Φέντεζ συνδέεται με μια βαθιά φιλία με την Donatella Versace, και έτσι δεν θα μπορούσε να μην πάει στο σόου του οίκου, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Το ότι πήγε μόνος του ήταν φυσικά κάτι που συζητήθηκε.

Δείτε τον παρακάτω:

-

Διαβάστε επίσης:

Κιάρα Φεράνι: Το πελώριο δέντρο, ο στολισμός και η μαγεία της εικόνας

Το διεθνές jet set στη Μύκονο! «Απόβαση» διασήμων στο νησί για διακοπές!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved