Ambika και Leo: Όσα θες να ξέρεις για τους πρωταγωνιστές του «One Day» που κάνει πάταγο στο Netflix
Hollywood

Ambika και Leo: Όσα θες να ξέρεις για τους πρωταγωνιστές του «One Day» που κάνει πάταγο στο Netflix

Η σειρά One Day σαρώνει στο Netflix και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές ανά τον κόσμο, από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέβηκε στην πλατφόρμα. Πρωταγωνιστές της σειράς είναιο Leo Woodall και η Ambika Mod, υποδυόμενοι τον Dexter και την Emma, αντίστοιχα.

Τα επεισόδια είναι στο σύνολο 14, και κάθε ένα από αυτά λαμβάνει χώρα ακριβώς ένα χρόνο μετά. Κάθε επεισόδιο και μια νέα χρονιά δηλαδή.

Αυτό λοιπόν σημαίνει αυτομάτως ότι το κοινό έχει την ευκαιρία να βλέπει το ερωτευμένο ζευγάρι να μεγαλώνει και να αλλάζει. Τόσο σε εμφάνιση όσο και σε συνήθειες και επιλογές.

Ποιοι είναι όμως η Ambika και ο Leo που έχουν σαρώσει τον τελευταίο καιρό στο Netflix;

Η 28χρονη Ambika Mod γεννήθηκε από Ινδούς μετανάστες γονείς στο Hatfield. Ως κόρη λογιστή και κτηνιάτρου παραδέχεται ότι μεγάλωσε αρκετά ντροπαλή και εσωστρεφής, αλλά της άρεσε να βλέπει ταινίες Bollywood. Η ίδια, σπούδαζε αγγλική φιλολογία στο Durham και παράλληλα ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας του Πανεπιστημίου της. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της, μετακόμισε στο Λονδίνο.

Η ηθοποιός αρχικά ήθελε να κάνει καριέρα ως stand-up comedian αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας παρακολούθησε και πάλι μαθήματα υποκριτικής για να θυμηθεί και να βελτιωθεί παράλληλα, αφού είχε αποφασίσει πλέον πως αυτό ήταν που ήθελε να κάνει στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης: H μυθιστορηματική ζωή του Χούλιο Ιγκλέσιας: Πώς από ποδοσφαιριστής της Ρεάλ έγινε σταρ!

netflixuk_1701266404_3246780378886543751_1016911234.jpg

Μιλώντας στα βραβεία BAFTA, δήλωσε: «Όταν χτύπησε η πανδημία και το stand up comedy χάθηκε, άρχισα να καταλαβαίνω τι ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Άρχισα να κάνω μαθήματα υποκριτικής, γιατί σκέφτηκα ότι αφού δεν δουλεύω, θα μπορούσα κάλλιστα να προσπαθήσω να γίνω καλύτερη σε αυτό που αγαπώ».

«Ακόμα δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό. Κατά κάποιο τρόπο έπεσα σε αυτό τυχαία», δήλωσε επίσης στον Guardian.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στο The Graham Norton Show, όπου μίλησε για τη σειρά του Netflix που κάνει πάταγο. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά για τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά: «Αρχικά τον απέρριψα. Ήμουν ηλίθια και πίστευα ότι δεν ήταν για μένα. Ένα μήνα αργότερα τηλεφώνησα στον ατζέντη μου για να του πω ότι είχα κάνει ένα τρομερό λάθος. Θυμάμαι ότι όταν πήρα τον ρόλο στο One Day έλεγα: "Τι δουλειά έχω να υποδύομαι μια ρομαντική πρωταγωνίστρια;».

netflixgr_1708296007_3305748962746818487_6677104706.webp

Ο 27χρονος Leo Woodall προέρχεται από οικογένεια ηθοποιών. Ο πατέρας του, ο πατριός του αλλά και η γιαγιά του ανήκουν εδώ και χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Ο ηθοποιός ήθελε να κάνει καριέρα στον αθλητισμό, αλλά άλλαξε γνώμη σε ηλικία 19 ετών, όταν παρακολούθησε την σειρά του BBC Peaky Blinders.

Ο Leo αποφάσισε να παρακολουθήσει το Arts Educational School (ArtsEd) στο Λονδίνο, αποφοιτώντας με πτυχίο στην υποκριτική το 2019. Η πρώτη του δουλειά ήταν σε ένα επεισόδιο του δράματος Holby City, και λίγο αργότερα πήρε το ρόλο του στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Nomad, όπου επιλέχθηκε ανάμεσα σε 28.000 υποψηφιότητες.

Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το έκανε στην ταινία Cherry, σε σκηνοθεσία των αδελφών Russo, και εμφανίστηκε στη σειρά της Peacock Vampire Academy. Το 2022 ήταν που είχε τον πρώτο του μεγάλο ρόλο που τον έκανε να ξεχωρίσει ως Jack στην σειρά The White Lotus.

netflixuk_1701266404_3246780378894982867_1016911234.jpg

Σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, αποκάλυψε: «Μου έκανε εντύπωση πόσο μεγάλη πίεση ένιωθα ως πρωταγωνιστής. Δεν ήξερα αν έπρεπε να συμπεριφερθώ σαν αρχηγός αθλητικής ομάδας. Και πάλευα με το να έχω μια στιγμή για τον εαυτό μου, όπως να φτύσεις μόνος σου την τσίχλα σου. Υπήρξε μια μέρα που παρατήρησα ότι με ακολουθούσε ένας φωτογράφος παπαράτσι και σκέφτηκα: "Δεν ξέρω πώς οι άνθρωποι το αντιμετωπίζουν αυτό σε καθημερινή βάση". Θέλω να είμαι όσο πιο επιτυχημένος μπορώ ως ηθοποιός, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο διασκεδαστικό να είμαι διάσημος».

Όσο για την προσωπική του ζωή; Ο Leo Woodall έχει σχέση με την επίσης ηθοποιό Meghann Fahy. Είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του The White Lotus και από τότε είναι αχώριστοι και φουλ ερωτευμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Στο Netflix το «Sex and the City»

Netflix: Αυτή είναι η σειρά που «σάρωσε» για το 2023 – Δες το top ten όπως ανακοινώθηκε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved