Παγκόσμια θλίψη! Πέθανε η viral τραγουδίστρια, Cat Janice - Το τραγούδι που έγραψε για τον γιο της
Hollywood

Παγκόσμια θλίψη! Πέθανε η viral τραγουδίστρια, Cat Janice - Το τραγούδι που έγραψε για τον γιο της

Η Cat Janice είχε καταφέρει να γίνει viral τον τελευταίο καιρό στο Tik Tok καθώς είχε δηλώσει πως σύντομα θα πεθάνει όμως ήθελε να γίνει viral το τραγούδι για να διατεθούν τα έσοδα στον γιο της. Σήμερα ανακοινώθηκε από την οικογένειά της ότι πέθανε

Η 31χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και μητέρα ενός αγοριού 7 ετών έπασχε από μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Τον προηγούμενο μήνα, η Cat Janice είχε ανακοινώσει ότι τις έχουν απομείνει λίγες μόνο εβδομάδες ή μήνες. Κυκλοφόρησε το τραγούδι “Dance You Outta My Head” σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα που θα αποτελέσουν την κληρονομιά της για τον 7χρονο γιο της και κατάφερε να γίνει viral παγκοσμίως.

Η Cat Janice διαγνώστηκε με σάρκωμα το 2022, υπεβλήθη σε επέμβαση και χημειοθεραπεία που αρχικά φάνηκε να έχουν καλά αποτελέσματα, αλλά ο καρκίνος επέστρεψε με μεταστάσεις. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε η οικογένειά της μέσα από ανάρτηση στον λογαριασμό της Cat Janice στο Instagram.

ladybaguette_1707760211_3301254385637526990_310958528.jpg

«Σήμερα το πρωί, από το πατρικό της σπίτι και περιτριγυρισμένη από την αγαπημένη της οικογένεια, η Κάθριν πέρασε ειρηνικά στο φως και την αγάπη του ουράνιου δημιουργού της. Είμαστε αιώνια ευγνώμονες για το κύμα αγάπης που η Catherine και η οικογένειά μας έχουν λάβει τους τελευταίους μήνες. Η Cat είδε τη μουσική της να πηγαίνει σε μέρη που δεν περίμενε ποτέ. Θα συνεχίσει να προσφέρει στον γιο της μέσω της μουσικής της. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς όλους εσάς», έγραψαν χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Επίσης, η οικογένεια ενημέρωσε ότι τη σελίδα της στο Instagram θα τη διαχειρίζεται ο αδελφός της. Στην ανακοίνωσή της η οικογένεια ανέφερε ότι «σύμφωνα με την επιθυμία της Cat, υπάρχει και κάποια άλλη τέχνη που θέλει να μοιραστεί με το κοινό της. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Δείτε την ανάρτηση της οικογένειας στο προφίλ της:

https://www.instagram.com/p/C35tAQFxaFb/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved