Βικτόρια Μπέκαμ: Με πατερίτσες στην Εβδομάδα Μόδας - Ο τραυματισμός & το φιλί που έγινε viral
Instagram / victoriabeckham
Hollywood

Βικτόρια Μπέκαμ: Με πατερίτσες στην Εβδομάδα Μόδας - Ο τραυματισμός & το φιλί που έγινε viral

Με πατερίτσες εμφανίστηκε η Βικτόρια Μπέκαμ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Τι συνέβη στη διάσημη σχεδιάστρια και τραυματίστηκε

Η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι με πατερίτσες για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή ρούχων της εταιρίας της, αποδεικνύοντας σε όλους ότι τίποτα δεν μπορεί να την κρατήσει μακριά από το πάθος της για τη δουλειά.

Η διάσημη σχεδιάστρια ρούχων τραυματίστηκε στο πόδι μετά από ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της γυμναστικής της στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, η Βικτόρια Μπέκαμ ράγισε το πόδι της στο γυμναστήριο του σπιτιού της, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορεί με μπότα ανάρρωσης και πατερίτσες.

https://www.instagram.com/p/C3_aKYMo7wc/

Στο πλευρό της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ήταν και ο σύζυγός της Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως και ολόκληρη η οικογένειά της, εκτός του Ρομέο Μπέκαμ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάθισε δίπλα στην αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, ενώ δίπλα του καθόταν ο Κρουζ Μπέκαμ, η Μπρούκλιν Πελτς Μπέκαμ, η Χάρπερ Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτς Μπέκαμ.

Βικτόρια Μπέκαμ: Τη ρώτησαν πώς θα νιώσει όταν γίνει γιαγιά & το βίντεο έγινε viral

Φυσικά, όλοι τους ζητωκραύγασαν και χειροκρότησαν τη Βικτόρια Μπέκαμ όταν εκείνη εμφανίστηκε με τις πατερίτσες της στο τέλος του show προκειμένου να ευχαριστήσει το κοινό που παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για να τη στηρίξει για ακόμα μία φορά.

Καθώς κατέβαινε την πασαρέλα με τις πατερίτσες, η γνωστή σχεδιάστρια σταμάτησε μπροστά στον σύζυγό της και του έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

https://www.instagram.com/reel/C3_DZiSpTT7/

Διαβάστε επίσης:

Βικτόρια Μπέκαμ: Η αποκάλυψη για τον λόγο που δεν έχει πει στην κόρη της για την αυξητική στήθους

David - Victoria Beckham: Αυτή η σκηνή από το ντοκιμαντέρ τους συγκίνησε και έγινε viral

Μπέκαμ: Δεν έχει συλλογή μόνο από τσάντες αλλά και από… μονόπετρα! Ούτε πέντε, ούτε δέκα…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved