Έξω φρενών η σύζυγος του Μπρους Γουίλις - Οι τίτλοι για την υγεία του που την ενόχλησαν
Hollywood

Έξω φρενών η σύζυγος του Μπρους Γουίλις - Οι τίτλοι για την υγεία του που την ενόχλησαν

Ο Μπρους Γουίλις ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια με την υγεία του και η σύζυγός του, Έμμα Χέμινγκ, έχει γίνει έξαλλη με τους τίτλους των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην υγεία του.

Με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό ότι ο 68χρονος Χολιγουντιανός ηθοποιός βιώνει αρκετές χαρές στη ζωή του και αυτά που γράφονται γι΄αυτόν πρέπει να σταματήσουν άμεσα.

«Ο τίτλος λέει βασικά ότι δεν υπάρχει πια χαρά στον σύζυγό μου - τώρα, μπορώ απλώς να σας πω, αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Χρειάζομαι την κοινωνία και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους να σταματήσει να τρομάζει τους ανθρώπους.

Σταματήστε να τρομάζετε τους ανθρώπους στο να πιστεύουν ότι μόλις πάρουν τη διάγνωση κάποιου είδους νευρογνωστικής ασθένειας ότι: "Αυτό είναι, τελείωσε, ας τα μαζέψουμε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ, τελειώσαμε", όχι, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό», είπε η ίδια η Έμμα Χέμινγκ στο βίντεό της, φανερά ενοχλημένη.

«Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει»-Νέες αποκαλύψεις για την υγεία του Μπρους Γουίλις

emma.webp

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Έπρεπε να ξεφύγω από το δρόμο μου για να φτάσω εδώ, αλλά μόλις έφτασα, η ζωή άρχισε πραγματικά να ενώνεται με νόημα και είχα μια πραγματική αίσθηση του σκοπού. Υπάρχει τόση ομορφιά και ψυχή σε αυτή την ιστορία».

Σε μια επόμενη ανάρτηση, διευκρίνισε ότι οι τίτλοι των εφημερίδων ήταν αποθαρρυντικοί για τους ανθρώπους που παρέχουν φροντίδα σε άτομα που ζουν με άνοια.

«Σας ζητώ απλώς να σκεφτείτε να αναδιατυπώσετε αυτήν την αρνητική αφήγηση γύρω από την άνοια. Αυτό θα ήταν τόσο ευγενικό και γενναιόδωρο προς τον επόμενο άνθρωπο που θα φροντίζει το αγαπημένο του πρόσωπο που πάσχει από άνοια», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε τα βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/C4D1QSPp9AX/
https://www.instagram.com/reel/C4EPJGOyT9Z/

Διαβάστε επίσης:

Demi Moore – Bruce Willis: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της κόρης τους, Tallulah- Μοναδικό στιγμιότυπο

Μπρους Γουίλις: Η νέα ανάρτηση της κόρης του φούντωσε τις φήμες για επιδείνωση της υγείας του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved