Όσκαρ 2024: Τα μυστικά των fashion experts για τις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί
Hollywood

Όσκαρ 2024: Τα μυστικά των fashion experts για τις εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί

Η μεγάλη βραδιά των Oscars 2024 πλησιάζει και ας το παραδεχτούμε! Όλοι μας ανυπομονούμε να μάθουμε τους μεγάλους νικητές αλλά και να δούμε τις λαμπερές εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί!

Οι μεγαλύτερες stars της παγκόσμιας σκηνής άλλωστε θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Dolby Theater για ακόμα μία φορά κι εμείς είμαστε έτοιμοι να μεταμορφωθούμε σε fashion experts και να σχολιάσουμε τα πιο λαμπερά looks!

Ράιαν Γκόσλινγκ: Εμφάνιση - έκπληξη στα βραβεία Όσκαρ. Η live ερμηνεία & τα βραβεία που διεκδικεί!

Πώς όμως ένας αστέρας του Hollywood επιλέγει την εμφάνισή του για ένα τόσο glamorous γεγονός, όπως τα βραβεία Όσκαρ;

Κάποιοι από αυτούς έχουν κατά καιρούς αποκαλύψει τα μυστικά τους κι έχουν μιλήσει με λεπτομέρειες για την προετοιμασία της βραδιάς.

Η Micaela Erlanger, μία από τις κορυφαίες στυλίστριες στον κόσμο, έχει αποκαλύψει ότι το δικό της μυστικό για μία πολυσυζητημένη εμφάνιση είναι τα πολλαπλά fittings.

Όπως τόνισε, της αρέσει να επιλέγει custom made σύνολα οίκων και να τα απογειώνει με λαμπερά αξεσουάρ, τα οποία υποστηρίζει πως κάνουν τη διαφορά σε κάθε look.

https://www.instagram.com/p/C110rMkMesJ/

Η Elizabeth Saltzman έχει διαφορετική άποψη. Δίνει βάση στον χαρακτήρα του κάθε αστέρα και στήνει ολόκληρη την red carpet εμφάνισή του με βάση αυτόν!

«Προσπαθούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε ένα μείγμα από όλα: λίγο vintage, λίγο haute couture. Χρειάζεται οι ηθοποιοί να νιώθουν πολύ καλά με αυτό που φοράνε. Εξαρτάται τι θέλει να βγάλει ο κάθε άνθρωπος. Είναι σε νέα σχέση; Είναι σε κακή κατάσταση; Αισθάνεται αυτοπεποίθηση με το σώμα του, έχουν πάρει βάρος ή το έχασαν, για τι είναι περήφανοι;», εξήγησε.

https://www.instagram.com/p/C13XUJVt2g0/

Το δίδυμο Zadrian και Sarah έχουν τονίσει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει για εκείνους, μέχρι το look να βγει στο κόκκινο χαλί. Αν δε συμβεί κάτι τέτοιο τα fittings, οι αλλαγές και οι διορθώσεις δεν τελειώνουν ποτέ για εκείνους.

https://www.instagram.com/p/B69uU-4hzzo/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved