Όσκαρ 2024: Το αστείο του Κίμελ για τον εθισμό σε ουσίες του Ντάουνι Τζ. & το «κράξιμο» στην Μπλαντ
Hollywood

Όσκαρ 2024: Το αστείο του Κίμελ για τον εθισμό σε ουσίες του Ντάουνι Τζ. & το «κράξιμο» στην Μπλαντ

Στα απόνερα των φετινών Όσκαρ, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη εκείνη την κατά τα άλλα λαμπερή βραδιά, βγαίνουν στη δημοσιότητα. 

Πολλοί είναι εκείνοι που εστιάζουν σε ένα αρκετά κρύο αστείο του παρουσιαστή της βραδιάς, Τζίμι Κίμελ ο οποίος στον εναρκτήριο λόγο του, που όπως πάντα ήταν stand up comedy σκετς, με στόχο τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Ο παρουσιαστής, παρουσίασε έναν προς έναν τους πρωταγωνιστές της βραδιάς και κάποτε ήρθε η σειρά του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για τον οποίο ο Κίμελ σχολίασε:

Όσκαρ 2024-Κίλιαν Μέρφι: Η ηλικία, η ήσυχη ζωή του & το πρώτο Όσκαρ για τον ρόλο του στο Oppenheimer

«Αυτό είναι το υψηλότερο [highest] σημείο της μακράς και λαμπρής καριέρας του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζόυνιορ - καλά, ένα από τα υψηλότερα σημεία» αφήνοντας υπονοούμενα για τη νηφαλιότητα του διάσημου ηθοποιού. Η λέξη «high» που χρησιμοποίησε ο Κίμελ χρησιμοποιείται συνήθως για να αποδώσει την κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών. Έτσι, όταν η κάμερα εστίασε στον Ντάουνι Τζούνιορ, ο διάσημος ηθοποιός ακούμπησε τη μύτη του, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον Κίμελ να πάει... παραπέρα το αστείο του.


«Μήπως κάνεις κίνηση για ναρκωτικά;», είπε με χιούμορ ο Κίμελ, με τον σταρ να απαντά με τις χειρονομίες του: «Συνέχισε, συνέχισε». Να θυμήσουμε ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι νηφάλιος από τον Ιούλιο του 2003 και έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τους εθισμούς του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Καθόλου επιτυχημένη εμφάνιση για την Έμιλι Μπλαντ

Η Έμιλι Μπλαντ φέτος ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου όμως δεν κατάφερε να το πάρει, όμως η ταινία στην οποία συμμετείχε, το Oppenheimer κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 7 βραβεία.

Όμως, φαίνεται πως τίποτα δεν πήγε καλά για τη διάσημη ηθοποιό αφού εκτός από το γεγονός ότι έχασε το Όσκαρ από την Ντι Βάιν Τζόι Ράντολφ για τον ρόλο της στην ταινία του Αλεξάντερ Πέιν «Τα παιδιά του χειμώνα» άκουσε και τα... χειρότερα για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του θεσμού με μία τουαλέτα του οίκου Schiaparelli.

Εκτός από το γεγονός ότι οι τιράντες του φορέματος δεν κάθονταν καλά στους ώμους της διάσημης ηθοποιού, στο μπροστινό μέρος υπήρχε μία σειρά από στρας που για πολλούς έμοιαζε σαν το περίγραμμα αντρικού εσωρούχου.

96th Annual Academy Awards - Arrivals

(Photo by Kevin Mazur/Getty Images)

Από εκεί και μετά άρχισαν τα σχόλια στο Twitter, με τη στυλίστρια της διάσημης ηθοποιού, Τζέσικα Παστέρ να απαντά εκνευρισμένη σε όλους όσοι «έκραξαν» την εμφάνιση της Μπλαντ στα Όσκαρ.

blunt.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved