O Ρόμπερτ Πάτινσον έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!

ΑΠΕ ΜΠΕ - EPA/JUSTIN LANE

Hollywood

O Ρόμπερτ Πάτινσον έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!

Για πρώτη φορά μπαμπάς έγινε ο Ρόμπερτ Πάτινσον αφού η σύντροφός του Σούκι Γουότερχάους έφερε στον κόσμο το μωρό τους. 

Το ζευγάρι εθεάθη με την αγαπημένη του να κάνουν περίπατο στο Λος Άντζελες, με τον διάσημο ηθοποιό να κρατάει το καροτσάκι, γεγονός που επιβεβαίωσε τη γέννηση του μωρού τους.

Ρόμπερτ Πάτινσον: Λέει συνεχώς ψέματα για να μην... βαριέται ο κόσμος

USA NEW YORK MET GALA

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/JUSTIN LANE

Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί το φύλο του πρώτου παιδιού του ζευγαριού καθώς και οι δυο τους έχουν αποφασίσει πως θέλουν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι το καροτσάκι που κρατούσε ο διάσημος ηθοποιός ήταν ροζ, γεγονός που έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι το παιδί τους είναι κοριτσάκι.

Η Σούκι Γουοτερχάους δεν έχει κάνει ανάρτηση στα social media τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, προσπαθώντας να απολαύσει αυτές τις πρώτες στιγμές της μητρότητας.

Πάντως, κανείς δεν γνώριζε ότι η όμορφη Σούκι γέννησε και μόνο όταν οι παραπάνω φωτό με το καροτσάκι είδαν το φως της δημοσιότητας, άρχισαν όλοι να μιλούν για τα ευχάριστα νέα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει τον Ιούλιο του 2018. Τέσσερα χρόνια αργότερα εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί σε σόου μόδας του Οίκου Dior.

Τον περασμένο Νοέμβριο οι δύο ερωτευμένοι ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved