Η Shannen Doherty έστειλε μήνυμα στην Κέιτ Μίντλετον: «Πριγκίπισσα, σε θαυμάζω για τη  δύναμή σου»
Instagram / princeandprincessofwales & theshando
Hollywood

Η Shannen Doherty έστειλε μήνυμα στην Κέιτ Μίντλετον: «Πριγκίπισσα, σε θαυμάζω για τη δύναμή σου»

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση πως η Κέιτ Μίντλετον πάσχει από καρκίνο κι έχει ήδη ξεκινήσει θεραπείες για την αντιμετώπισή του. 

Άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο, ακόμα και celebrities της στέλνουν τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση, ενώ δείχνουν τη στήριξή τους σε όλη τη βασιλική οικογένεια ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Κειτ Μίντλετον: Κοσμοσυρροή έξω από το Ουίνδσορ-Tα λουλούδια, τα γράμματα & η προληπτική θεραπεία

jpg-(4).jpg

Ανάμεσά τους είναι και η Shannen Doherty, η οποία έχει δώσει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός έχει καρκίνο μαστού 4ου σταδίου και χειρουργήθηκε για να αφαιρέσει έναν όγκο στον εγκέφαλο το 2023.

Η Shannen Doherty Κέιτ Μίντλετον στάθηκε στο πλευρό της λέγοντας: “Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι το κοινό κατέχει αυτό το πρόσωπο”.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την άποψή της σχετικά με τις δυσκολίες που βιώνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας τις τελευταίες μέρες.

“ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα να περνάμε την ασθένεια ή τη ζωή μας ιδιωτικά. Η επέλαση θεωριών συνωμοσίας και απλής, νοσηρής περιέργειας ανάγκασε αυτό το άτομο να δώσει εξηγήσεις πριν το αποδεχτεί και το εξηγήσει στα παιδιά της“, συνέχισε. “Προσεύχομαι αυτή να είναι μια στιγμή μάθησης για όλους μας να σεβόμαστε, την ιδιωτική ζωή ή τους άλλους, ανεξάρτητα από το αν βρισκόμαστε στη δημοσιότητα.

Και πριγκίπισσα Kate, θαυμάζω τη δύναμή σου μέσα από την ατελείωτη επίθεση που δέχεσαι ενώ περνάς τον καρκίνο”, έγραψε η Shannen Doherty.

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved