Γουίνεθ Πάλτροου:«Το κοινό θα σοκαριστεί αν μάθει ποιους ρόλους απέρριψα για μεγαλώσω τα παιδιά μου»
Hollywood

Γουίνεθ Πάλτροου:«Το κοινό θα σοκαριστεί αν μάθει ποιους ρόλους απέρριψα για μεγαλώσω τα παιδιά μου»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Γουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της καριέρας της απέρριψε πολλούς ρόλους προκειμένου να είναι κοντά στα παιδιά της.

Μιλώντας στο «Today with Hoda and Jenna», ανέφερε ότι το κοινό θα «σοκαριστεί» αν μάθει ποιους ρόλους αναγκάστηκε να απορρίψει για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

1675190243702-317069012-Gwyneth-Paltrow.jpg

«Υπήρχαν πολλοί ρόλοι που απέρριψα. Θέλω να πω, είναι αστείο, γιατί δεν μου φάνηκε σαν θυσία εκείνη τη στιγμή. Αλλά αν το κοιτάξω τώρα με τη σημερινή μου γνώση, σκέφτομαι, πως αν οι άνθρωποι ήξεραν ότι δεν έκανα αυτή ή εκείνη την ταινία, θα σοκαρίζονταν αρκετά»

Και η αλήθεια είναι πως από όταν η ηθοποιός έγινε μαμά, άρχισε να είναι πολύ επιλεκτική σχετικά με τις προτάσεις που δεχόταν.

gwynethpaltrow_1708966926_3311361492203442167_584705572.jpg

«Πραγματικά απομακρύνθηκα από την υποκριτική όταν γεννήθηκε η Apple. Η τελευταία φορά που έπαιξα σε όλες τις σκηνές μιας ταινίας ήταν όταν ήμουν έγκυος. Όταν τη γέννησα, τα πάντα ένιωσα να επαναπροσδιορίζονται. Σκέφτηκα ότι δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω αυτό τόσο πολύ ως καριέρα. Σίγουρα δεν θέλω να… Δεν πρόκειται να λείπω για μήνες ολόκληρους από την οικογένειά μου»

H διάσημη ηθοποιός είναι τόσο κοντά στην οικογένειά της που αρνείται κάποιες φορές να απέχει από τα social media, όπως έκανε και το περσινό καλοκαίρι. «Παίρνω αυτήν την ενέργεια της πανσελήνου μαζί μου καθώς κάνω ένα διάλειμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα δουλέψω για να είμαι παρούσα. Καλό καλοκαίρι», είχε γράψει τον Αύγουστο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved