Δολοφονία ο θάνατος του Μάθιου Πέρι; Ξανανοίγει τον φάκελο η αστυνομία!
Hollywood

Δολοφονία ο θάνατος του Μάθιου Πέρι; Ξανανοίγει τον φάκελο η αστυνομία!

Ξεκινά εκ νέου έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του Μάθιου Πέρι ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο!

Τα πολύ υψηλά ποσοστά κεταμίνης που βρέθηκαν στον οργανισμό του κατά την ιατροδικαστική έρευνα, οδήγησαν τις αρχές στην απόφαση να εμβαθύνουν στην περίεργη αυτή υπόθεση, χωρίς να αποκλείεται καθόλου το ενδεχόμενο δολοφονίας του.

Λόρεν Γκράχαμ: Αποκάλυψε το τελευταίο δώρο που της έκανε ο Μάθιου Πέρι πριν τον θάνατό του

matthew-perry-GettyImages-72171256.jpg

Επικεφαλής της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, ο Σκοτ Ουίλιαμς, σε αναφορά που έστειλε σήμερα (21/5) αποκάλυψε ότι το Αστυνομικό Τμήμα μαζί με την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών ερευνούν τους λόγους που βρέθηκε τόση κεταμίνη στο άψυχο σώμα του διάσημου ηθοποιού από τα «Φιλαράκια» κατά τον θάνατό του. Να θυμίσουμε ότι το άψυχο κορμί του Μάθιου Πέρι είχε βρεθεί στο υδρομασάζ του σπιτιού του και ενώ έλειπε ο υπάλληλός του για εξωτερικές δουλειές. Τον περασμένο Δεκέμβριο και ύστερα από ενδελεχή ιατροδικαστική έρευνα, έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου του όμως αμέσως άρχισαν να δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με τα πολύ υψηλά ποσοστά της συγκεκριμένης ουσίας στη σορό του, μιας και η κεταμίνη χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για γενική αναισθησία κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Matthew-Perry-Cover.png

Μάθιου Πέρι

Επίσης, η συγκεκριμένη ουσία χρησιμοποιείται μερικές φορές για τη θεραπεία της κατάθλιψης. Το Τμήμα Ιατροδικαστών της Κομητείας του Λος Άντζελες αναφέρει στην έκθεση της νεκροψίας, ότι ο Πέρι πνίγηκε επίσης «στο θερμαινόμενο άκρο της πισίνας του», όμως επεσήμανε πως ήταν ένας δευτερεύων παράγοντας που θα μπορούσε να συμβάλλει στον θάνατό του, ο οποίος μέχρι πρότινος θεωρούνταν ατύχημα. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του Perry, άτομα που βρίσκονται κοντά στον ηθοποιό είπαν στους ερευνητές ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης, μια πειραματική θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους.

Όμως, ο ιατροδικαστής είπε ότι η τελευταία του θεραπεία που τού χορηγήθηκε 1 1/2 εβδομάδα νωρίτερα δεν δικαιολογούσε τα επίπεδα κεταμίνης στο αίμα του Perry. Το φάρμακο συνήθως μεταβολίζεται σε λίγες ώρες.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved