Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Ρίτσαρντ Γκιρ με τον γιο του, Χόμερ! Πόσο μοιάζουν;

O Richard Gere και ο γιος του Homer James Jigme Gere στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών (Photo by Daniele Venturelli/WireImage)

Photo by Daniele Venturelli/WireImage
Hollywood

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Ρίτσαρντ Γκιρ με τον γιο του, Χόμερ! Πόσο μοιάζουν;

Με τον 24χρονο γιο του, Χόμερ, πόζαρε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών ο 74χρονος, πλέον, Ρίτσαρντ Γκιρ, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένος. 

Ο διάσημος ηθοποιός χάρισε στους φωτογράφους μοναδικά ενσταντανέ με τα δύο πιο αγαπημένα του πρόσωπα, τον γιο του και τη νυν σύζυγό του, Alejandra Silva Gere με την οποία είχαν παντρευτεί το 2018.

Ρίτσαρντ Γκιρ: Γιατί του είχε απαγορευτεί για 20 χρόνια η είσοδός του στα Όσκαρ;

geree-(1)-Antigrafh.jpg

Ο Χόμερ είναι καρπός του έρωτα του Ρίτσαρντ Γκιρ με την πρώην σύζυγό του Carey Lowell από την οποία πήρε διαζύγιο το 2016.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά με την τελευταία του σύζυγο, τον 5χρονο Alexander και ακόμα ένα παιδί που σήμερα είναι 3 ετών, όμως ο ίδιος δεν θέλει να αναφέρεται στην προσωπική του ζωή δημόσια. Πάντως, σε συνέντευξή του το 2002 είχε πει για τον τότε πιτσιρικά γιο του, Χόμερ: «Είναι η χαρά της ζωής μου, αγαπάει τη μουσική, τρέχει πάρα πολύ γρήγορα και είναι πολύ έξυπνος και πολύ αστείος. Έμαθε πολύ γρήγορα τι σημαίνει ειρωνεία, που είναι σημαντικό πλεονέκτημα για οποιοδήποτε πλάσμα... Προσπαθώ να μην περνάω πολύ χρόνο μακριά του. Όποτε πρέπει να λείψω για καιρό του μιλάω και αν υπάρχει πρόβλημα, δεν αναλαμβάνω μια δουλειά».

Ποιος είναι ο Χόμερ Γκιρ

Ο 24χρονος γιος του άλλοτε γόη του αμερικανικού κινηματογράφου έχει σπουδάσει Ψυχολογία και Εικαστικές τέχνες. Ο Ρίτσαρντ Γκιρ είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του πως ο Χόμερ δεν αντιλαμβανόταν πώς είναι να είναι κανείς διάσημος. Στην ίδια συνέντευξη είχε προσθέσει:

«Και είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να με βλέπει στη σκηνή γιατί ακόμα και αν παίζω έναν ακραίο χαρακτήρα, παραμένω ο πατέρας του και δυσκολεύεται να μπει στην ιστορία».

Πάντως, ούτε ο Χόμερ δείχνει να... ξεφεύγει από τον κινηματογράφο αφού όπως αποκάλυψε ο Ρίτσαρντ Γκιρ: «Ξαφνικά άρχισε να τον ενδιαφέρει και φαίνεται να το απολαμβάνει. Γράφει και σκηνοθετεί ταινιάκια, οπότε τώρα έχουμε αυτό το κοινό».

https://www.instagram.com/p/C7Gx3LatqB4/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved