Συγκλονίζει η Sarah Jessica Parker για τα κιλά της: «Δεν μου αρέσει που είμαι αδύνατη. Το μισώ»

Instagram / sarahjessicaparker

Hollywood

Συγκλονίζει η Sarah Jessica Parker για τα κιλά της: «Δεν μου αρέσει που είμαι αδύνατη. Το μισώ»

Η Sarah Jessica Parker έχει δεχτεί πλήθος αρνητικών σχολίων για τα κιλά της και η ίδια προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη. 

Η διάσημη ηθοποιός που αγαπήθηκε από τον ρόλο της ως Carrie Bradshaw στη σειρά Sex & the City αποκάλυψε ότι μισεί που είναι αδύνατη και δυσκολεύεται να πάρει βάρος.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έγινε 59! Ζει τον μεγάλο της έρωτα & μας μαθαίνει πώς να λέμε όχι στα μπότοξ

Η 59χρονη σταρ δήλωσε: “Οι άνθρωποι έχουν τον δικό τους σταυρό να σηκώσουν. Εμένα δεν μου αρέσει να είμαι αδύνατη. Και αν γνωρίζατε τα αδέλφια μου είναι η ίδια γενετική σύσταση, και δεν σκέφτομαι ή πανηγυρίζω το γεγονός ότι είμαι αδύνατη. Θα προτιμούσα να έχω βάρος, αλλά έτσι λειτουργεί το σώμα μου”.

sarahjessicaparker-(2).jpg

Instagram / sarahjessicaparker

Η Sarah Jessica Parker πέρα από την επιτυχία που έχει γνωρίσει στην υποκριτική, έχει δημιουργήσει και μία υπέροχη οικογένεια και προτεραιότητά της είναι να φροντίζει και να αγαπά τα παιδιά της, όπως και τον σύντροφό της.

Μιλώντας για τα παιδιά της, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε: “Είναι ευμετάβλητα, αλλά νιώθω ότι αυτό είναι λίγο πολύ σωστό για την ηλικία τους. Ως επί το πλείστον είναι πολύ καλά. Θέλω να πω, ξέρετε, υπάρχουν φορές που κάνω το λάθος πράγμα, λέω το λάθος πράγμα, τα ενοχλώ, είμαι η μητέρα τους. Και δεν νομίζω ότι ο πατέρας τους έχει την ίδια ευκαιρία να τα εκνευρίσει. Πλένω τα ρούχα τους, τους λέω αυτό, φροντίζω να τους θυμίζω εκείνο. Ξέρεις, λέω, φόρτισε το τηλέφωνό σου. Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι. Κάνε αυτό, κάνε εκείνο”.

sarahjessicaparker-(3).jpg

Instagram / sarahjessicaparker

Μιλώντας για το μαγείρεμα και τα παιδιά της ανέφερε: “Θέλω να πω, μερικές φορές είναι αγγαρεία. Μερικές φορές σκέφτεσαι, Θεέ μου, τι θέλουν όλοι για δείπνο; Θέλω να πω, είναι η ερώτηση που κάνουμε πάντα, αλλά από την άλλη πλευρά, δημιουργείς περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σου και τα παιδιά το λατρεύουν. Ξέρουν ότι είναι τυχερά. Πάντα λένε: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μαγειρεύετε για εμάς κάθε βράδυ.”

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved