Μπραντ Πιτ: Τα παιδιά του αρνούνται το επίθετό του - Γιατί δε θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του;
Hollywood

Μπραντ Πιτ: Τα παιδιά του αρνούνται το επίθετό του - Γιατί δε θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του;

Η σχέση του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί φαίνεται πως εξελίσσεται από το κακό στο χειρότερο, καθώς τα παιδιά του έφτασαν στο σημείο να μη θέλουν καμία επαφή μαζί του. Αρνήθηκαν ακόμα και το... επίθετό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το OK Magazine, μετά τη Ζαχάρα και τη Σιλό, οι οποίες έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν το επίθετο της μητέρας τους, και η 15χρονη Βιβιέν φαίνεται πως ακολουθεί τον ίδιο δρόμο και αρνείται να την αποκαλούν "Πιτ".

Pitt-Jolie: Ο σωματοφύλακάς τους δίνει πικάντικες λεπτομέρειες της σχέσης τους πριν από το διαζύγιο

Μάλιστα, η 15χρονη κόρη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ που εμφανίζεται σε μία παράσταση στη Νέα Υόρκη με τίτλο «The Outsiders», έχει επιλέξει να αναγράφεται στην ατζέντα ως Βιβιέν Τζολί.

Αξίζει να αναφέρουμε πως λίγους μήνες πριν, η αδερφή της συστήθηκε σε εκδήλωση της αδελφότητας στο Spelman College ως Ζαχάρα Μάρλι Τζολί, ενώ η Σιλό έχει αλλάξει το όνομά της σε όλες τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί στα social media.

Απ' ό,τι φαίνεται τα παιδιά του Μπραντ Πιτ δε θέλουν να έχουν καμία επαφή μαζί του και σιγά, σιγά τον διαγράφουν οριστικά από τις ζωές τους.

Αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Αντζελίνα Τζολί ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα συναισθήματα αντιπάθειας που νιώθουν τα παιδιά τους προς εκείνον.

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: Το σημείωμα που άφησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεινε στον Πύργο Ηλείας

Γκολίνο: Η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός θα υποδυθεί την αδελφή της Κάλλας, στο πλευρό της Τζολί

Πλάνα από το πλωτό βασίλειο του Ωνάση όπου γυρίστηκε η ταινία για την Κάλλας με την Αντζελίνα Τζολί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved