Ο Κλιντ Ίστγουντ σκηνοθετεί την Μπιγιονσέ στο μιούζικαλ «Ένα αστερί γεννιέται»
Hollywood

Ο Κλιντ Ίστγουντ σκηνοθετεί την Μπιγιονσέ στο μιούζικαλ «Ένα αστερί γεννιέται»

Χαράς ευαγγέλια για τους φαν του Κλιντ και της Μπιγιονσέ Νόουλς! Η χαρμόσυνη είδηση για το παγκόσμιο κινηματογραφικό στερέωμα αναφέρει: ο μεγάλος σκηνοθέτης και ηθοποιός Κλιντ Ίστγουντ, υπέγραψε για να σκηνοθετήσει την αναβίωση της κλασσικής ταινίας "ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ (A STAR IS BORN)".

Το πρωτότυπο μιούζικαλ του 1937, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Janet Gaynor και Fredric March σε σκηνοθεσία Γουίλιαμ Γουέλμαν, έχει ήδη ξαναγίνει ταινία άλλες δύο φορές - μία με την Τζούντι Γκάρλαντ το 1954 σε σκηνοθεσία του θρυλικού Τζορτζ Κιούκορ και άλλη μία με την Barbra Streisand το 1976 στον κύριο ρόλο μιας ανερχόμενης καλλιτ'εχνιδος που παντρεύεται ένα αστέρι σε παρακμή.

Ο Ράσελ Κρόου επιβεβαίωσε πέρσι ότι συζητούσε για το ρόλο του μεσήλικα συζύγου, ενώ η Μπιγιονσέ, που κάποια δημοσιεύματα την έφερναν να παραιτείται από το έργο, βρίσκεται ακόμα πάνω στο ...σκάφος, σύμφωνα με Deadline.com.

Τα αφεντικά του στούντιο της Warner Bros επιβεβαίωσαν ότι ο Κλιντ Ίστγουντ θα αναλάβει τα ηνία της τέταρτης ταινίας. Η ιδέα της WB για την τέταρτη έκδοση του "A STAR IS BORN" τριγυρνούσε εδώ και αρκετό καιρό ενώ είχε αναφερθεί αρχικά και το όνομα του Νικ Κασαβέτης για την σκηνοθεσία της αναβίωσης του μιούζικαλ την 4η φορά.


Πάντως, είναι ένα πραγματικό σοκ, και όχι μόνο για το Χόλιγουντ, αλλά και για ολόκληρη την Αμερική που θα το λατρέψει. Τι "δώρο" κι αυτό από την Warner Bros να πάρει τέτοιον Δημιουργό για την 4η έκδοση του "ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ (A STAR IS BORN)". Φυσικά, ο Κλιντ Ίστγουντ θα κάνει την παραγωγή (όπως πάντα μέσω Malpaso), καθώς και τη σκηνοθεσία πάνω στο σενάριο του Γουίλ Φέτερς, μαζί με τους παραγωγούς Μπίλι Γκέρμπερ, Μπάσιλ Άιβανικ και Τζον Πίτερς (ο οποίος έκανε την περίφημη τρίτη έκδοση με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και τον Κρις Κριστόφερσον). Το έργο, το οποίο έχει η WB για αρκετά χρόνια, στα συρτάρια της, ήλπιζε να ζευγαρώσει κινηματογραφικά την Μπιγιονσέ με τον Γουίλ Σμιθ. Αλλά για τον ρόλο του πρώτου ανδρικού ρόλου που ακόμα δεν έχει "κλειδώσει" εκτός Κρόου, παίζουν και τα ονόματα του P Diddy, του Eddie Murphy (που συνεργάστηκε με την Μπιγιονσέ στο "DREAMGIRLS"), ή γιατί όχι κάποιου άλλου λευκού όπως του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και του Τζον Χαμν ;

Ως θαυμαστής του Κλιντ Ίστγουντ, πιστεύω ακράδαντα, ότι ο μέγας δημιουργός μπορεί να κάνει τα πάντα. Η Μπιγιονσέ δε, τα είχε πάει περίφημα στο Box Office με την ταινία της Screen Gems "OBSESSED" ειδικά για όσους αμφέβαλλαν για τις υποκριτικές της δυνατότητες. Το "ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ" θα είναι μια ταινία υψηλής ποιότητας και αισθητικής και χαμηλού κόστους, παράλληλα, αφού στο τιμόνι θα βρίσκεται ο Κλιντ Ίστγουντ. Τα γυρίσματα πιθανόν να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Σας θυμίζουμε, ότι ο Κλιντ ανέκαθεν έδειχνε τεράστιο ενδιαφέρον για τη μουσική εντός και εκτός οθόνης. Άλλωστε παρακολούθησε μαθήματα μουσικής θεωρίας στο κολλέγιο. Υποδύθηκε τον σούπερ cool DJ της τζαζ στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 1971 "PLAY MISTY FOR ME". Σκηνοθέτησε ακόμη, το "BIRD" το 1988, μια βιογραφική ταινία για τον μουσικό της τζαζ Τσάρλι "Bird" Πάρκερ, που υποδύθηκε ο Φόρεστ Γουίτακερ. Βεβαίως, πάνω απ΄ όλα έχει κάνει ο ίδιος τις μουσικές επενδύσεις των τελευταίων ταιιών του, συμπεριλαμβανομένων των "MYSTIC RIVER", "MILLION DOLLAR BABY" και "CHANGELING". Επίσης μοιράστηκε την μουσική στην ταινία "GRAN TORINO" με τον γιό του Κάιλ και τον Τζέιμι Κάλουμ. πηγή: myfilm

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved