Hollywood

Oscars 2016: Αλησμόνητες στιγμές στην ιστορία των βραβείων – Η Jolie έδειξε... μπουτάκι!

Gossip-tv Team

Και ενώ είχαν ήδη αρχίσει τα δημοσιεύματα περί νευρικής ανορεξίας της Angelina Jolie –ναι, από τότε ακούμε ότι η σταρ πάσχει από διατροφική διαταραχή- η ίδια αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Ποζάροντας με τον σύζυγό της Brad Pitt στο κόκκινο χαλί και φορώντας μία συγκλονιστική βελούδινη μαύρη τουαλέτα του Versace, με μία πόζα αλά Γκρέτα Γκάρμπο, έβγαλε το δεξί της πόδι έξω από το βαθύ σκίσιμο του φορέματός της. Η στιγμή απαθανατίστηκε από δεκάδες φωτογράφους και αμέσως το στιγμιότυπο έγινε viral σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πέρασε στο... πάνθεον των πιο πολυσυζητημένων φωτογραφιών σε κόκκινο χαλί. Όχι άδικα βέβαια...

H 88η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar, την οποία θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, πλησιάζει! Οι ταινίες που θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες! Συνολικά, οι ταινίες που πρώτοι θα δουν οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, συγκέντρωσαν 72 υποψηφιότητες στις 24 κατηγορίες των φετινών Oscar!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved