Hollywood

Πασίγνωστος ηθοποιός μιλάει για το πρόβλημα υγείας του γιου του. Πάσχει από το Σύνδρομο Άνγκελμαν

Gossip-tv Team

Ανοίγει την καρδιά του και μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του 14χρονου γιου του, ο οποίος πάσχει από το Σύνδρομο Άνγκελμαν.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε με την Nicole Kidman και τον Γιώργο Λάνθιμο, για την ταινία «The Killing of a Sacred Deer», ο Colin Farrell, αποκάλυψε ότι ο 14χρονος James, το παιδί που απέκτησε με το γνωστό μοντέλο το γνωστό μοντέλο, Kim Bordenave, πάσχει από Σύνδρομο Άνγκελμαν.

Πρόκειται για μία σπάνια νευρογενετική διαταραχή με συμπτώματα τη διανοητική και αναπτυξιακή αναπηρία, διαταραχές του ύπνου, προβλήματα στην κίνηση και την ισορροπία, μαθησιακές δυσκολίες και απουσία λόγου.

Μιλώντας για τις στιγμές της ζωής του που ξεχωρίζει, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν όταν ο James έκανε τα πρώτα του βήματα λίγες εβδομάδες μετά τα τέταρτα γενέθλιά του. Ήταν ένα θέαμα ταυτόχρονα εκπληκτικό και τόσο συγκινητικό. Ο κόσμος μιλάει για τα παιδιά και τα πρώτα τους βήματα. Προφανώς και είναι μια μνημειώδης στιγμή. Το δείχνουν στις ταινίες, οι γονείς τσατίζονται όταν το χάνουν, τους παίρνουν στη δουλειά να τους το πουν αλλά το να σου λένε πως το παιδί σου μπορεί να μην περπατήσει ποτέ και μετά να βλέπεις τελικά αυτά τα πρώτα βήματα είναι σαν να περικλείει όλα αυτά μαζί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved