Hollywood

Νικόλ Σέρζινγκερ: Ανέβασε βίντεο από το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων της στη Μύκονο & έγινε viral διεθνώς

Gossip-tv Team

Τα νυχτοπερπατήματα της Νικόλ Σέρζινγκερ στη Μύκονο πρόσφατα όπου βρέθηκε για διακοπές μαζί με τον σύντροφό της για να γιορτάσει και τα γενέθλιά της, καταγράφηκαν από τους Έλληνες παπαράτσι.

Εκείνο που δεν είχε καταγραφεί όμως ήταν το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων της σε γνωστό beach bar του νησιού όπου η διάσημη καλλιτέχνις είχε κλείσει τραπέζι για να γιορτάσει μαζί με φίλους της την ξεχωριστή αυτή μέρα.

Μάλιστα η Νικόλ Σέρζινγκερ ανέβασε σήμερα ένα βίντεο από το ξέφρενο πάρτι της στο beach bar κατά το οποίο απολάμβανε μοναδικές θαλασσινές λιχουδιές ενώ η σαμπάνια και τα κοκτέιλ έρεαν άφθονα, κάτω από τους ήχους μπιτάτων τραγουδιών.

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια έδειξε να απολαμβάνει αυτή την ξεχωριστή μέρα στη Μύκονο, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, πρώην διεθνή παίκτη του ράγκμπυ Τομ Έβανς αλλά και την καλή της φίλη, πλέον, Μαρίνα Βερνίκου που θα διακρίνετε στο βίντεο.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που επισκέπτεται για διακοπές την Μύκονο η σταρ. Είχε βρεθεί και πέρυσι σε ελληνικό έδαφος και εφόσον ξετρελάθηκε, είπε να το ξανακάνει και αν κρίνουμε από το ξέφρενο χορό της στα γενέθλιά της, έπεται και συνέχεια!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved