Hollywood

Η συγκινητική εξομολόγηση της Κριστίνα Απλγκέιτ για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Ζω μία κόλαση»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Διαγνώστηκε με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας το 2021 και από τότε δίνει καθημερινά μάχη για τη ζωή της και την επιβίωσή της η διάσημη ηθοποιός Κριστίνα Απλγκέιτ, η οποία σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι περνάει μία κόλαση. 

Η σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στο σόου Good Morning America και δεν έκρυψε ότι η καθημερινότητά της είναι πολύ δύσκολη. Πριν από δύο μήνες, η διάσημη ηθοποιός είχε κάνει εμφάνιση με μπαστούνι στη σκηνή των βραβείων Emmy και είχε κερδίσει το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Συγκίνηση για την Κριστίνα Άπλγκεϊτ: «Δίνω αγώνα για να περπατήσω και να κινηθώ»

applegate.jpg

Μάλιστα μίλησε γι' αυτή την εμφάνισή της και παραδέχτηκε: «Στην πραγματικότητα έπαθα black out. Οι άνθρωποι μου είπαν ότι "είσαι πολύ αστεία" και εγώ σκέφτομαι ότι "δεν ξέρω τι είπα". Δεν ξέρω τι έκανα, φρικάρισα σε τέτοιο βαθμό που δεν κατάλαβα τι συνέβαινε».

Όμως, συνέχισε κάνοντας την παραδοχή πως ένιωσε βαθιά την αγάπη του κόσμου που την είδε στη σκηνή. «Ναι, ναι (σ.σ. το ένιωσα). Ζω μια κόλαση. Δεν βγαίνω συχνά έξω οπότε ήταν λίγο δύσκολο για μένα αλλά σαφώς και η στήριξη που έλαβα ήταν κάτι θαυμάσιο και είμαι ευγνώμων γι' αυτό».

Να θυμίσουμε ότι η Κριστίνα Απλγκέιτ, ανήμερα των γενεθλίων της πριν από τρία χρόνια, αποκάλυψε ότι πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια ενώ πιο πρόσφατα παραδέχτηκε ότι καθημερινά κάνει αγώνα για να σταθεί όρθια και να περπατήσει.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε στο Good Morning America:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved