Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν πληρώνω τους λογαριασμούς μου μέσα από την τηλεόραση αλλά μέσα από την κουζίνα»
Showbiz

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν πληρώνω τους λογαριασμούς μου μέσα από την τηλεόραση αλλά μέσα από την κουζίνα»

«Ήρθαν και με βρήκαν από το στούντιο παραγωγής. Στην αρχή είπα “όχι” γιατί θεωρούσα ότι δεν ήμουν για τηλεόραση. Εμφανισιακά τα στερεότυπα της τηλεόρασης είναι άλλα. Και εμένα αν με βγάλεις από την κουζίνα είμαι σαν ψάρι έξω από τη γυάλα» λέει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για το επιτυχημένο πέρασμά του από τη μικρή οθόνη.

Τελικά αποφάσισε να πάρει το ρίσκο, έχοντας ωστόσο την ασφαλιστική δικλίδα ότι, ακόμη και αν δεν πετύχαινε το εγχείρημα, ο ίδιος πάλι στην κουζίνα θα κατέληγε. Το αποτέλεσμα;

«Κέρδισα λίγα χρήματα- μη φανταστείτε αυτά τα τρομερά νούμερα που λένε- και μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Αυτό ήταν που άλλαξε δραστικά τη ζωή μου. Μέσα από αυτή τη μικρή εμπειρία της μιας σεζόν συνειδητοποίησα ότι η τηλεόραση είναι ένα τέρας που μπορεί να σε “κάψει” με την υπερβολική προβολή από τη μια στιγμή στην άλλη».

Φοβήθηκε καθόλου την υπερέκθεση στα φώτα της δημοσιότητας; «Όχι. Ευτυχώς όλο αυτό συνέβη στα 40 μου. Γιατί, αν ήμουν 20,ίσως και να είχα πρόβλημα. Εγώ δεν έχω φοβηθεί το σουξέ διότι δεν σκοπεύω να κάνω καριέρα στην τηλεόραση: έχω ήδη καριέρα στη μαγειρική. Δεν πληρώνω τους λογαριασμούς μου μέσα από την τηλεόραση αλλά μέσα από την κουζίνα».
Πηγή: Bήμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved