Ποιος είναι ο “χρυσός” κληρονόμος του Γιάννη Δαλιανίδη;
Showbiz

Ποιος είναι ο “χρυσός” κληρονόμος του Γιάννη Δαλιανίδη;

 Είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Διαλιανίδης δεν είχε αποκτήσει παιδιά, όμως, είχε δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, η οποία και βρισκόταν στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία του πνοή.

Ποιος, όμως είναι ο άνθρωπος που κληρονομεί τα δικαιώματα από την απίστευτη δουλειά που άφησε πίσω του ο αξέχαστος σκηνοθέτης;
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κληρονομιά του Γιάννη Δαλιανίδη πηγαίνει στον Δημήτρη Ιμποχώρη, γιο του αδελφού της Καίτης Ιμποχώρη και βαφτιστήρι του αξέχαστου σκηνοθέτη στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία και γι' αυτό τον έκανε βασικό κληρονόμο του.
Έξι μήνες μετά το θάνατο του Γιάννη Δαλιανίδη ανοίγει η διαθήκη του, σύμφωνα με την οποία αφήνει τα υπάρχοντά του στα αγαπημένα του πρόσωπα. Η περιουσία του κινητή και ακίνητη, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών του περνούν στην οικογένεια της ηθοποιού Καίτης Ιμποχώρη. Τόσο εκείνη, όσο και τον αδελφό της, αλλά και τον Δημήτρη τους θεωρούσε οικογένειά του. Ο Δημήτρης ήταν γι' αυτόν σαν παιδί του και διακιωματικά του δόθηκε η μερίδα του λέοντος από την μεγάλη περιοσία του αξέχαστου σκηνοθέτη, στην οποία περιλαμβάνονται: διαμερίσματα, οικόπεδα, χρηματικά ποσά, αλλά και τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες. Ακόμη, ένα μέρος της περιουσίας θα δοθεί σε ιδρύματα για ορφανά, καθώς ήταν γνωστή η αγάπη του σκηνοθέτη για τα παιδιά, αφού κι ο ίδιος ήταν υιοθετημένοι.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved