Τρίτο διαζύγιο για τον Κώστα  Αρζόγλου
Showbiz

Τρίτο διαζύγιο για τον Κώστα Αρζόγλου

Ο Κώστας Αρζόγλου χώρισε με την σύζυγό του, Χαρά και κατάφερε το τρίτο του διαζύγιο να κρατηθεί μυστικό. Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει ο ηθοποιός στο gossip-tv είχε δηλώσει : “νοιώθω αποτυχημένος στη προσωπική μου ζωή”. Και αυτό γιατί –όπως ο ίδιος λέει- δεν κατάφερε να κρατήσει κανέναν από τους τρεις γάμους του.

Ο Κώστας Αρζόγλου είχε γνωριστεί με την Χαρά πριν από δέκα περίπου χρόνια, όταν ακόμα την είχε μαθήτρια στη δραματική σχολή όπου δίδασκε. Η κοινή αγάπη που έτρεφαν για το θέατρο τους είχε φέρει κοντά και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το ζευγάρι τόλμησε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, παρόλο που τους χώριζαν αρκετά χρόνια. Η μόνιμη κατοικία τους στη Ραφήνα σύντομα γέμισε με παιδικά κλάματα, καθώς η οικογένεια απέκτησε ένα κοριτσάκι, την Μαρία, η οποία όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος ο Κώστας Αρζόγλου: “Είναι η γυναίκα της ζωής μου”.
Μόνο που η ευτυχία τους δεν κράτησε όσο περίμεναν και ήθελαν. Τα πρώτα προβλήματα ήρθαν και το ζευγάρι δεν κατάφερε τελικά να τα αντιμετωπίσει, ώσπου οδηγήθηκαν στο συναινετικό διαζύγιο. Η Χαρά μάλιστα έχει ήδη συνεχίσει τη ζωή της, καθώς είναι πλέον και πάλι παντρεμένη και έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι. Παρά το διαζύγιό τους πάντως διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και η κόρη τους, Μαρία θα τους ενώνει για πάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved