Νίκος Οικονομόπουλος: "Δεν θεωρώ ότι είμαι κάποιος"
Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: "Δεν θεωρώ ότι είμαι κάποιος"

Για τα φτωχικά παιδικά του χρόνια, για την επιτυχία όπως ο ίδιος την αντιλαμβάνεται αλλά και για τη σχέση του με τον Θεό μιλά ο Νίκος Οικονομόπουλος σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει σε κυριακάτικη εφημερίδα.

"Επαγγελματικά το τραγούδι το ξεκίνησα στα 17 μου" λέει ο ίδιος και συνεχίζει: "Τραγουδώ από τα έξι μου και τα παιδικά μου χρόνια, και δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, ήταν πολύ δύσκολα. Μεγάλωσα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τους γονείς μου, μαζί με τον παππού μου και τη γιαγιά μου. Ημασταν μια φτωχή οικογένεια, χρειάστηκε να δουλεύουμε όλοι, κάτι που με έκανε από μικρό πολύ δυνατό και καλύτερο άνθρωπο σε πολλούς τομείς· και στη δουλειά μου και στην προσωπική μου ζωή".
Σε ό,τι αφορά τις δυσκολίες που τυχόν βρήκε στον δρόμο του, ο Νίκος Οικονομόπουλος τόνισε: "Υπήρξαν επαγγελματικής φύσεως δύσκολες στιγμές, αλλά αυτές οι δυσκολίες σε κάνουν πιο δυνατό για να συνεχίσεις". Όσο για το ποια πράγματα νιώθει ευγνώμων και για τη σχέση του με τον Θεό, ο Νίκος Οικονομόπουλος λέει: "Ναι, είμαι ευγνώμων. Πρώτα στον Θεό, πιστεύω πάρα πολύ και με έχει βοηθήσει και με βοηθάειι μέχρι σήμερα και κατόπιν είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που πίστεψαν σ' εμένα και είναι πάρα πολλοί. Εκτός από εκείνους που με βοήθησαν στην αρχή να κάνω το πρώτο μου δισκογραφικό βήμα, είναι και ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, με τον οποίο συνεργάζομαι στο «Θέα» και βέβαια ο κόσμος που με την αγάπη του με κάνει και συνεχίζω".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved