Η Marianne Faithfull στη Ρόδο για συναυλία
Showbiz

Η Marianne Faithfull στη Ρόδο για συναυλία

Για μία και μοναδική συναυλία έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Ρόδο η Marianne Faithfull η οποία επιστρέφει με νέο άλμπουμ. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, η ροκ σταρ θα εμφανιστεί στις 10 Ιουνίου στο Αρχαίο Στάδιο Ρόδου.

Mετά από δεκαετίες στο τραγούδι, μερικές μεγάλες επιτυχίες που της εξασφάλισαν μια θέση στο πάνθεον της rock και την ενασχόλησή της με το γράψιμο, το θέατρο και το σινεμά, η Marianne Faithfull κυκλοφόρησε πρόσφατα το 23ο σόλο άλμπουμ της, που ηχογραφήθηκε στη Νέα Ορλεάνη και τιτλοφορείται ‘Horses And High Heels’.

“Αυτόν τον καιρό δεν σταματώ ποτέ να δουλεύω. Γιατί μπορώ να το κάνω. Είμαι υγιής. Και αγαπώ τη δουλειά, πιστεύω πως μου κάνει καλό. Είμαι πολύ χαρούμενη και περνάω πολύ καλά. Νομίζω πως τα χειρότερα πέρασαν. Καιρός ήταν, έτσι δεν είναι;” λέει η ίδια.

Λόγω του ήδη μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου, ως τόπος διεξαγωγής επιλέχθηκε το Αρχαίο Στάδιο Ρόδου, το οποίο, έπειτα από αρκετά χρόνια φιλοξενεί και πάλι στους χώρους του μουσική εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved