Απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του Patrick Swayze
Showbiz

Απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του Patrick Swayze

Το βιβλίο ονομάζεται «The time of my life» και ο Patrick Swayze άρχισε να το γράφει όταν έμαθε πως πάσχει από καρκίνο.

Τρεις ημέρες μετά το θάνατό του κυκλοφόρησαν τα πρώτα αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του την οποία έγραψε μαζί με τη σύζυγό του Λίζα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στο τέλος του μήνα.

Σε αυτό αναφέρει όλο το χρονικό της αρρώστιας του και τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πως έχει καρκίνο αλλά και τι έκανε για να τον αντιμετωπίσει.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε με μία μορφή δυσπεψίας, την οποία αρχικά μάλιστα δεν κοίταξε γιατί έτσι κι αλλιώς είχε προβλήματα στο στομάχι.

«Ο γιατρός μου είπε ότι οι ελπίδες που είχα να επιζήσω για περισσότερους από λίγους μήνες ήταν ελάχιστες. Δεν είχα κανένα λόγο να μην τον πιστέψω. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τουλάχιστον έζησα μία γεμάτη ζωή» αναφέρεται στο απόσπασμα του βιβλίου.

Αποκάλυψε ότι ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσει ήταν να παραμείνει απασχολημένος με όσα αγαπούσε και γι’ αυτό συνέχισε να δουλεύει παρά τις χημειοθεραπείες. Δεν έπαιρνε παυσίπονα γιατί πίστευε ότι δεν θα είχε την ίδια διαύγεια.

«Συνέχισα τη χημειοθεραπεία καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά δεν έπαιρνα παυσίπονα γιατί μπορεί να επηρέαζαν την αντίληψή μου για τα πράγματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved