ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε νταντά για το Ρουβά junior
Showbiz

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρέθηκε νταντά για το Ρουβά junior

Η Κάτια Ζυγούλη από τη στιγμή που έμαθε ότι έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά και έχοντας πλέον την εμπειρία με τη μικρή Αναστασία, άρχισε να οραγνώνεται από την αρχή...!


Μεταξύ των άλλων ανησυχιών που είχε, η Κάτια, σκεφτόταν πολύ έντονα το θέμα της νταντάς του νέου μέλους της οικογένειας Ρουβά, του γιου. Η Κάτια Ζυγούλη, λοιπόν, ξεκίνησε την αναζήτηση νταντάδων με προδιαγραφές. Και που απευθύνθηκε; Μα φυσικά στο γραφείο του κύριου Άνταμς. Από εδώ και στο εξής, όμως, η μαμά Κάτια μπορεί να κοιμάται ήσυχη πλέον τα βράδια γιατί
η νταντά… βρέθηκε. Και το όνομα αυτής… Άντζελα!



Η Άντζελα, λοιπόν, κατάγεται από την Ουκρανία, είναι 35 ετών και πληρεί όλες τις προδιαγραφές. Και ποιες είναι αυτές; Η Κάτια Ζυγούλη, ζήτησε η νταντά του γιου τους να είναι έμπειρη σε νεογέννητα, πρόσχαρη, υπάκουη, ευέλικτη σε ταξίδια, να αγαπάει τη μουσική και κυρίως τα τραγούδια του Σάκη Ρουβά. Το μοντέλο δεν είχε κανένα πρόβλημα με την εθνικότητα της κοπέλας αρκεί να είχε όλα τα παραπάνω. Γεγονός που αποδεικνύεται και από την νταντά που έχει η μικρή Αναστασία, τη Βικτώρια η οποία είναι από τη Ρωσία. Μάλιστα, η Άντζελα θα είναι εσώκλειστη, δεν θα μπορεί να παίρνει ρεπό και ο μηνιαίος της μισθός θα ανέρχεται στα 2000 ευρώ. Φυσικά, όλα τα παραπάνω βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο τον άντρα της οικογένειας, το Σάκη Ρουβά ο οποίος όμως, σε αυτά τα θέματα, αφήνει την Κάτια να παίρνει τις τελικές αποφάσεις.



Πρέπει, ακόμη, να σημειωθεί πως η Άντζελα είναι η γυναίκα που μεγάλωσε και τα παιδιά, τα δίδυμα, του Θέμου Αναστασιάδη και της Βασιλικής Παναγιωτοπούλου άρα υπάρχουν και οι… συστάσεις!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved