Γιώργος Τεντζεράκης: «Τα τραγούδια μου είναι βιωματικά»
Showbiz

Γιώργος Τεντζεράκης: «Τα τραγούδια μου είναι βιωματικά»

Ο Γιώργος Τεντζεράκης μέσα από τα δύο άλμπουμ του αφήνει να αποκαλυφθεί ένας καλλιτέχνης που και καλή φωνή έχει και δημιουργικά τα καταφέρνει περίφημα, γράφοντας ο ίδιος μουσική και στίχους.

"Το τραγούδι «Μελίνα», όπως και όλα τα τραγούδια που γράφω είναι βιωματικά. Θεωρώ το «Μελίνα» ένα από τα ωραιότερα ονόματα και έχει περάσει από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να το λέει ο Ζυλ Ντασσέν στην αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη! Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μένα το γεγονός ότι τραγούδησα αυτό το τραγούδι ντουέτο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ελπίζω ο κόσμος να το αγαπήσει. Η ανταπόκριση που παίρνω στα live είναι πολύ θετική.
Το τραγούδι «Μελίνα», όπως και όλα τα τραγούδια που γράφω είναι βιωματικά. Θεωρώ το «Μελίνα» ένα από τα ωραιότερα ονόματα και έχει περάσει από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να το λέει ο Ζυλ Ντασσέν στην αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη! Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μένα το γεγονός ότι τραγούδησα αυτό το τραγούδι ντουέτο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ελπίζω ο κόσμος να το αγαπήσει. Η ανταπόκριση που παίρνω στα live είναι πολύ θετική" δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved