Denise Richards: Τα εμφυτεύματα στήθους είναι… επένδυση!
Showbiz

Denise Richards: Τα εμφυτεύματα στήθους είναι… επένδυση!

Στα πρώτα βήματά της στο χώρο της υποκριτικής η Denise Richards είχε γίνει πασίγνωστη, αν μη τι άλλο για τις sexy αναλογίες της.

Η ηθοποιός έκανε αυξητική πλαστική επέμβαση στο στήθος της στην ηλικία των 19 και όπως παραδέχεται σήμερα, ήταν μια επένδυση που άξιζε την ταλαιπωρία που πέρασε...

«Όταν ήμουν 19, ο πλαστικός μου έβαλε μεγαλύτερο μέγεθος εμφυτευμάτων από ότι του ζήτησα. Βιαζόμουν τόσο πολύ να τα αποκτήσω, ώστε δεν έκανα έρευνα για τον γιατρό μου. Απλά νόμιζα ότι επειδή είναι πλαστικός, θα είναι καλός. Πρέπει να είσαι συνήγορος του σώματός σου και να κάνεις 100 ερωτήσεις», είπε η ίδια στο περιοδικό US.


Εφτά χρόνια αργότερα, η Denise πήγε σε άλλον πλαστική για να διορθώσει την προηγούμενη επέμβαση. Για άλλη μια φορά έπεσε στην παγίδα, όπως λέει: «Ήμουν πολύ ευάλωτη. Ετοιμαζόμουν να παίξω στο «Wild Things» (1998) και δεν ήθελα να μπλεχτώ σε μηνύσεις με έναν πλαστικό. Δεν έκανε σωστή δουλειά, αλλά έχει ως έχει», υπογράμμισε.


Τελικά, μετά από δύο απογοητευτικές απόπειρες, η Denise σήμερα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το στήθος της: «Αυτό το μέγεθος ήθελα να έχουν στα 19 μου. Είναι μεγάλη επένδυση τα εμφυτεύματα στήθους. Δεν διαρκούν μια ζωή και κάτι μπορεί να πάει στραβά. Μ' αρέσουν όπως είναι τώρα, αλλά σε ένα χρόνο αυτό μπορεί να αλλάξει», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved