Η Όλγα Φαρμάκη DJ στο πανηγύρι του χωριού της…
Showbiz

Η Όλγα Φαρμάκη DJ στο πανηγύρι του χωριού της…

Η Όλγα Φαρμάκη, το μοντέλο που έγινε γνωστό κυρίως από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Μάλιστα η ίδια επισκέπτεται τακτικά την πόλη όπου διαμένει η οικογένειά της, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως η αγαπημένη της ομάδα είναι ο Παναιτωλικός.


Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως η Όλγα έλκει την καταγωγή της από τα Αμπέλια, ένα μικρό χωριό λίγο έξω από τον Άγιο Βλάση (πρώην δήμος Παρακαμπυλίων), όπου βρίσκεται και το σπίτι των παππούδων της και στο οποίο η ίδια περνά πάντα κάποιες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης κάθε Αύγουστο. Οι συγχωριανοί της έχουν να λένε τα καλύτερα για τον άμεσο και προσιτό χαρακτήρα της που δεν άλλαξε ποτέ, καθώς τη γνωρίζουν από μικρό κοριτσάκι.
Απόδειξη του ισχυρού δεσμού της Όλγας με το χωριό της, είναι ότι το γνωστό μοντέλο παραμονή και ανήμερα της Παναγίας θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην πλατεία του χωριού, αφού θα αναλάβει ρόλο dj όχι σε κάποιο κοσμικό πάρτυ, αλλά… στο πανηγύρι του χωριού ή όπως αναφέρει και η αφίσα σε δυο λαϊκοδημοτικές βραδιές! Πάντως οι διοργανωτές αναμένουν μεγάλη προσέλευση κόσμου και γι’ αυτό το λόγο έχουν σπεύσει να γεμίσουν με αφίσες τόσο την πόλη του Αγρινίου όσο και την ευρύτερη περιοχή.


Πηγή: agrinionews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved