Θέμης Γεωργαντάς: Τι απρόοπτο του συνέβη στις διακοπές;
Showbiz

Θέμης Γεωργαντάς: Τι απρόοπτο του συνέβη στις διακοπές;

Aνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά και της παρέας! Η Χαλκιδική, η Σύρος και η Σαντορίνη είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς του παρουσιαστή. Oπως εξομολογείται, φέτος θα επισκεφτεί και την... Κρήτη, αλλά χωρίς να πιει ρακή.


-Σου έχει τύχει κάποιο απρόοπτο γεγονός;
Γενικά έχει συμβεί να ξεχάσω πράγματα φεύγοντας. Τις πιο πολλές φορές είναι δύσκολο να τα πάρεις πίσω, γιατί έχεις φτάσει Αθήνα και γίνεται λίγο πολύπλοκο. Εχει συμβεί να μη βρίσκουμε ταξί και να περιμένουμε πολλές ώρες, μέχρι να βρούμε το πρώτο μεταφορικό τα ξημερώματα. Για παράδειγμα στη Σαντορίνη, πριν χρόνια, είχαμε κατέβει στον κεντρικό δρόμο για να πάρουμε ταξί, μετά από κλάμπινγκ, και είχαν εξαφανιστεί όλα! Περιμέναμε μέχρι τις 5 το πρωί που είχε το πρώτο λεωφορείο. Τότε, θυμάμαι ότι μέναμε Καμάρι. Οταν φτάσαμε στα δωμάτια ήταν μεσημέρι.


-Το φετινό καλοκαίρι πώς θα το περάσεις;
Εχω να πάω καιρό για διακοπές στην Κρήτη. Σκέφτομαι μετά τη Χαλκιδική να πάω Κρήτη, αλλά προσπαθώ να δω αν μπορώ να βολέψω τους χρόνους μου. Να κάνω μία μικρή περιοδεία, δηλαδή λίγες ημέρες στο Ηράκλειο - Αγιο Νικόλαο - Ελούντα και λίγο Χανιά.
-Να δοκιμάσεις και τη ρακή στα μέρη της.
Φτάνει! Αρκετή ρακή ήπια. (γέλια)


Πηγή: Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved