Michelle Williams: «Η Marilyn είναι ένα σύμβολο που δύσκολα μπορεί να αποδοθεί πιστά»
Showbiz

Michelle Williams: «Η Marilyn είναι ένα σύμβολο που δύσκολα μπορεί να αποδοθεί πιστά»

Σημαντικές λεπτομέρειες για τη ζωή της Marilyn Monroe πρόκειται πολύ σύντομα να αποκαλυφθούν στη μεγάλη οθόνη στην ταινία με τίτλο «My Week with Marylin», στην οποία τον θρύλο του κινηματογράφου υποδύεται η ηθοποιός Michelle Williams.

Για την εμπειρία της αυτή, αλλά και τη ζωή της μετά το θάνατο του πρώην συντρόφου και πατέρα της κόρης της, Heath Ledger, μίλησε στην αμερικανική έκδοση της Vogue, φωτογραφημένη από την Annie Leibovitz.

Η φωτογράφηση στο τεύχος της “Vogue” του Οκτωβρίου, έγινε για τις ανάγκες της προώθησης της ταινίας και δεν είναι τυχαίο που για το λόγο αυτό επελέγη και μια από τις καλύτερες στο είδος της όπως η Leibovitz, η οποία έχει φωτογραφήσει πάρα πολλούς stars κατά το παρελθόν. Οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες όχι τόσο για το τελικό αποτέλεσμα, όσο κυρίως για το πόσο τελικά μοιάζει φυσιογνωμικά η Michelle στη star την οποία και υποδύθηκε. Κριτικές για το πόσο πιστά την έχει αποδώσει στο “πανί” αναμένονται μιας και η ταινία δεν έχει ακόμη βγει στις αίθουσες.
Η ίδια η Michelle πάντως στη συνέντευξή της δήλωσε πως προσπάθησε να αποδώσει όσο πιο πιστά γίνεται τη σταρ καθώς όπως υποστήριξε, χρειάστηκε έξι μήνες για να μάθει τη ζωή της, διαβάζοντας αμέτρητα γράμματα, σημειώσεις, βιογραφίες και βλέποντας φωτογραφίες και άλλες ταινίες σχετικές εκείνη. Παραδέχθηκε πάντως ότι δεν ήταν εύκολη η προσπάθεια, δεδομένου ότι η Marilyn είναι ένα σύμβολο που δύσκολα μπορεί να αποδοθεί πιστά.


Στην ταινία που θα βγει σύντομα στις αίθουσες(η πρώτη προβολή θα γίνει στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης), η 31χρονη ηθοποιός υποδύεται την Μonroe σε μια στιγμή που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς γίνεται αναφορά στην καταστροφική για εκείνη εμπειρία του 1957, όταν γύριζε την ταινία “The Princess and the Showgirl" με τον Sir Laurence Olivier. Για τις ανάγκες του ρόλου, η λεπτεπίλεπτη Michelle χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να πάρει αρκετά κιλά και να αποκτήσει τις διάσημες καμπύλες της Monroe. Αντί αυτού όμως όπως είπε χαριτολογώντας, τα κιλά πήγαν στο πρόσωπό της. Δεν παραλείπει επίσης να σημειώσει ότι έκανε μαθήματα για να μάθει να περπατά όπως εκείνη, ενώ παραδέχεται ότι προσπάθησε αρκετά να αποδώσει την εμμονή που όπως είπε είχε η Marilyn, με τη δημόσια εικόνα της.
Εκτός όμως από τον ρόλο της ως Marilyn Monroe, η Michelle μίλησε στη «Vogue» και για τον θάνατο του πρώην συντρόφου και πατέρα της κόρης της, Heath Ledger, και το πόσο η απώλειά του έχει επηρεάσει την καθημερινότητά της αλλά και την καριέρα της. Δείχνει πάντως να έχει πλέον συμβιβαστεί με την απώλεια και να προχωρά στη ζωή της δίνοντας έμφαση τόσο στο μεγάλωμα της κόρης της όσο και στην καριέρα της, η οποία κινείται ανοδικά, με αποκορύφωμα την περσινή υποψηφιότητά της για βραβείο Όσκαρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved