Χρήστος Χολίδης: «Αγαπώ τις γυναίκες. Είναι δύσκολα αλλά αναγκαία πλάσματα»
Showbiz

Χρήστος Χολίδης: «Αγαπώ τις γυναίκες. Είναι δύσκολα αλλά αναγκαία πλάσματα»

Για την λατρεία που τρέφει στις γυναίκες μίλησε ο Χρήστος Χολίδης στην εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη «Made in Star».

Ο τραγουδιστής, αν και λατρεύει το γυναικείο φύλο, θεωρεί πως ποτέ –ούτε εκείνος αλλά ούτε και άλλος άνδρας-, θα καταφέρει ποτέ να τις καταλάβει:

«Αν βρεις κάποιον άνδρα και σου πει ότι ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες, νομίζω στο επόμενο δευτερόλεπτο θα έχει χάσει το παιχνίδι. Δεν μπορείς να καταλάβεις και δεν μαθαίνεις ποτέ. Κάθε φορά μια καινούργια αρχή. Κάθε φορά μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Αγαπώ γυναίκες. Είναι δύσκολα αλλά αναγκαία πλάσματα», κατέληξε.

Τι είναι αυτό όμως που τον συγκλονίζει σε μια γυναίκα; «Ο σεβασμός και γενικά η ταπεινότητα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος».

Το καλύτερο δώρο που μπορεί να του κάνει κάποιος το πρωί, είναι «την ώρα που ξυπνάω να μου φέρεις δυο καφέδες». Τώρα ποια του φέρνει το ρόφημα, εύκολο είναι να το φανταστούμε μιας και ο Χρήστος Χολίδης το τελευταίο διάστημα συζεί με τη Δούκισσα Νομικού.

Ο τραγουδιστής που είναι άντρας «παλιάς κοπής» ξέρει πώς να δείχνει την αγάπη του: «Παίρνω αγκαλιά και την αδερφή και τους φίλους και τους γονείς μου. Είναι δείγμα προστασίας και φροντίδας».

Όσο για το αν έχει κλάψει για γυναίκα; «Μπορεί να έχω κλάψει, αλλά δεν έχω πάρει και τους δρόμους. Είμαι των ορίων. Δεν θέλω να τα ξεπερνάω και να κάνω ακραία πράγματα. Ο φανατισμός σε όλα τα επίπεδα δεν μ΄αρέσει καθόλου».


Τέλος, αποκάλυψε πως υπάρχουν γυναίκες που τον προκαλούν χωρίς όμως εκείνος να δίνει σημασία.








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved