H Βίκυ Καγιά με το νέο της look!
Showbiz

H Βίκυ Καγιά με το νέο της look!

Με το νέο της look, ένα «αυστηρό» καρέ εμφανίστηκε η Βίκυ Καγιά σήμερα το πρωί στο Elatte.

«Είχα βαρεθεί το κοτσιδάκι που έκανα συνεχώς κι έτσι ζήτησα από τον κομμωτή μου Στέφανο Βασιλάκη να μου τα κόψει. Ήταν καθαρά δική μου πρωτοβουλία και κάτι που το ήθελα πάρα πάρα πολύ. Κι έτσι το έκανα!» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ στην εκπομπή Elatte.

Μετά από σκέψη και σχεδιασμό περίπου πέντε ετών, η Βίκυ Καγιά ιδρύει το πρώτο fashion workshop by Vicky Kagia στην Ελλάδα, κάτω από την ομπρέλα του fashion tv. «Είναι ένα όνειρο ζωής που γίνεται πραγματικότητα. Θα λειτουργεί σε ένα υπέροχο νεοκλασικό στην περιοχή του Ψυρρή, όπου θα υπάρχουν τραπέζια και πάγκοι για τα παιδιά που θέλουν να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν», ανέφερε, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για ένα νέο και άκρως πρωτοποριακό εργαστήριο μόδας.

Στόχος του είναι:«Δεσμευόμαστε με ειδικούς και καταρτισμένους ανθρώπους να προετοιμάζουμε και να εκπαιδεύουμε τα παιδιά που θα έρχονται σε εμάς να έχουν ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό», τόνισε, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι τα μικρότερα παιδιά θα τα αναλάβει η μητέρα της.

«Πραγματικά πάντως, θέλω η δική μου η εμπειρία να περάσει και στα παιδιά. Πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν είναι αυτή η μαύρη χώρα που όλοι περιγράφουν, αλλά υπάρχουν νέοι με τρομερές ικανότητες που αξίζουν να βγουν στο εξωτερικό και μάλιστα να τους βοηθήσουμε να το κάνουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved