Μιμή Ντενίση: «Δεν θα χρειαζόμουν ποτέ δωρητή σπέρματος»
Showbiz

Μιμή Ντενίση: «Δεν θα χρειαζόμουν ποτέ δωρητή σπέρματος»

 

Η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξη που έδωσε σε απογευματινή εκπομπή μίλησε για όλους και για όλα. Η ηθοποιός, λοιπόν, αποκάλυψε ότι δε θα έκανε ποτέ σχέση με 25χρονο, τονίζοντας όμως ότι ο έρωτας δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά έχει να κάνει με το μυαλό και με πολλά άλλα πράγματα.

Αν όμως ένας 25χρονος είχε το μυαλό που θα τη γοήτευε, τι θα έκανε; «Ε, όχι παιδιά με 25χρονο δε θα πήγαινα. Δε θα γίνω και ρεζίλι», τόνισε η ηθοποιός διευκρινίζοντας όμως ότι ο έρωτας δεν οριοθετείται.

«Στον έρωτα δεν μπορούμε να πούμε, ότι θα ερωτευτούμε από εκείνη την ηλικία μέχρι εκείνη. Αν τύχαινε και μου συνέβαινε, η τρέλα της ζωής μου, ο έρωτας της ζωής μου, συναντούσα ένα θεϊκό πλάσμα, έξυπνο, καλό που θα με ερωτευόταν, δε θα με ήθελε για κάποιο άλλο λόγο, καλώς να έρθει», είπε.

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε επίσης ότι την έχουν απορρίψει άνδρες, όχι όμως πριν ενδώσει, αλλά αφού έχει ξεκινήσει η σχέση. «Νομίζω ότι υπάρχουν άνδρες που δεν τους αρέσουν οι γυναίκες που έχουν καριέρα, όνειρα, ασχολίες, πυγμή. Είναι η περίφημη ατάκα που’ χε πει η Ρίτα Χέιγουορθ: “αυτός με ερωτεύτηκε και νόμιζε ότι πήγε με την Τζίλντα και ξύπνησε το πρωί και είδε τη Ρίτα”», δήλωσε.
Τόνισε πάντως ότι δεν αποκλείει το τρίτο στεφάνι στη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν την απασχολεί το θέμα, αλλά είναι ανοιχτή σε ότι της συμβεί στη ζωή της, ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό τηλέφωνο του συντρόφου της.

«Εκτός από κατινιά είναι και προσωπική φθορά», είπε, κάνοντας το κοινό να τη χειροκροτήσει. Κι αν αναρωτιέστε τι θα έκανε σε περίπτωση που ο καλός της απιστούσε, δίνει η ίδια την απάντηση. «Η απιστία δεν είναι λόγος χωρισμού», λέει και προσθέτει ότι αν ήταν σχέση της μιας βραδιάς και ήταν τρελά ερωτευμένη με τον καλό της τότε θα του το συγχωρούσε.

Η Μιμή Ντενίση, όμως, μίλησε και για την κόρη της και τον τρόπο που αποφάσισε να χειριστεί την υιοθεσία. Η ηθοποιός υποστήριξε πως δεν θα έκανε παιδί με δωρητή σπέρματος και δήλωσε πως ποτέ της δεν θα είχε ανάγκη από δωρητή. Μίλησε επίσης για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια ενώ αποκάλυψε πως δεν αποκλείει έναν τρίτο γάμο, πως δεν θα έκανε σχέση με 25άχρονο και πως δεν θα διάλυε τον γάμο της για μια απιστία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved