Στο πλευρό των διαδηλωτών τραγουδιστές και ηθοποιοί
Showbiz

Στο πλευρό των διαδηλωτών τραγουδιστές και ηθοποιοί

Τα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας δε θα μπορούσαν να μην απασχολήσουν και την εγχώρια showbiz.


Τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές βρέθηκαν στο Σύνταγμα και μέσω Twitter ανέβαζαν σχόλια για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πρωτεύουσας.




«Εύχομαι να μην είναι αλήθεια, αυτό που μόλις διάβασα σε ένα blog για τα γεγονότα στο κέντρο. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν πολύ…», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στο λογαριασμό του, ενώ και η Κατερίνα Παπουτσάκη σχολίασε τα γεγονότα, τα οποία έζησε από κοντά:
«Προβοκάτορες χτύπησαν το λαϊκό κίνημα για να το διασπάσουν», έγραψε η ηθοποιός, ενώ σε δεύτερη ανάρτηση αναφέρει: «Αυτό ήθελαν να καταφέρουν. Το διχασμό του κόσμου. Μπράβο σας».



Στο κέντρο βρέθηκε και ο Στάθης Δρογώσης και μάλιστα την ώρα που τα ματ επιτίθονταν στους διαδηλωτές.
«Τα ματ χτυπούν από κάτω και ο κόσμος πηδάει από τη μάντρα στην πλατεία. Έκκληση για λογική. Δεν έχω δει πιο εγκληματική επίθεση σε ανθρώπους εκτός από τα ματ. Βλάκες με κουκούλες πέταξαν μάρμαρα σε κόσμο χωρίς κράνος. Εικόνες αιμόφυρτων ηλικιωμένων. Μην πετάτε ρε μάρμαρα στον κόσμο! Είναι απίστευτο», έγραψε ο τραγουδοποιός σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter.



Με… επαναστατική διάθεση και η Δήμητρα Αιγινίτη που έγραψε: «People have the power. Θα έχουμε κυβέρνηση απόψε;», ενώ τέλος η Ζέτα Δούκα σχολίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό: «Το καλό και το Κακό στην Ελλάδα είναι τόσο ενωμένα που για να διαχωριστούν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Ποιος θα την κάνει;»
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved