Φαίη Ξυλά: «Παντρεύτηκα από ρομαντισμό»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Παντρεύτηκα από ρομαντισμό»

Για το πώς είναι η ζωή της μετά το γάμο, αλλά και τους λόγους που αποφάσισε να παντρευτεί με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, μίλησε η Φαίη Ξυλά στο περιοδικό «Celebrity».

H ταλαντούχα ηθοποιός, αποκάλυψε πως με τον σύζυγο, συνάδελφο και συμπρωταγωνιστή της στα «Μυστικά της Εδέμ», παντρεύτηκαν «καθαρά από ρομαντισμό. Θέλαμε να ζήσουμε το μυστήριο».

Άλλαξε όμως η ζωή της μετά το γάμο; «θα ήταν απίθανο ν΄αλλάξει η ζωή μου μετά το γάμο, γιατί με τον Κωνσταντίνο μένουμε μαζί από την πρώτη μέρα της σχέσης μας».
Οι δυο τους λειτουργούν αυθόρμητα στην καθημερινότητα τους και δεν κάνουν ποτέ σχέδια. Γι΄αυτό και δεν αγχώνεται ιδιαίτερα, αλλά ούτε προγραμματίζει και τη μητρότητα:

«Αν προκύψει ένα παιδί, καλώς να έρθει, αλλά δεν είναι κάτι που θα προγραμματίσουμε».

Σχολιάζοντας την οικονομική κρίση που επικρατεί στον κλάδο των ηθοποιών λέει ότι «μαθαίνουμε να ζούμε στην ανασφάλεια και να δουλεύουμε με τη σεζόν, οπότε ήμασταν προετοιμασμένοι γι΄αυτά που έφερε η κρίση. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως η κατάσταση στο χώρο δεν είναι δύσκολη. Είναι μια φάση όλο αυτό και πιστεύω πως θα περάσει. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, γιατί δεν μπορώ να είμαι κάτι άλλο».
Όσο για το πώς νιώθει τώρα που τελείωσαν τα γυρίσματα των «Mυστικών της Εδέμ»;

«Αγαπήθηκαν τόσο πολύ γιατί είναι η ιστορία μιας πολύ αγαπημένης παρέας που κρατάει την εφηβεία και οι περισσότεροι έχουμε ανάλογες αναμνήσεις. Νομίζω ότι έφτασε η στιγμή να τελειώσει και χαίρομαι που θα έχει ωραίο φινάλε. Άλλωστε, όσοι ηθοποιοί από τη σειρά κάναμε παρέα, δεν θα χαθούμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved