Με ποιον τραγουδιστή θα «μονομαχήσει» η Βίσση στον πρώτο παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό;
Showbiz

Με ποιον τραγουδιστή θα «μονομαχήσει» η Βίσση στον πρώτο παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό;

O πρώτος παγκόσμιος διαδικτυακός διαγωνισμός video clips είναι γεγονός.


To όνομα αυτού είναι I.N.F.E.VISION video contest και είναι μια πρωτότυπη ιδέα των μελών του Ιnternational Network of Fanclubs of Eurovision (I.N.F.E.) του οποίου ιδρυτικό μέλος αποτελεί το Ελληνικό σωματείο φίλων Eurovision. 194 συμμετοχές είχαν δικαίωμα να διαγωνιστούν με τα οπτικοποιημένα clips τους μέσω διαδικτύου και ένας θα είναι ο νικητής. Όλα τα μέλη του INFE ανά τον κόσμο έχουν δικαίωμα συμμετοχής αλλά και κάθε άλλος φίλος του διαγωνισμού που ενδιαφέρεται να γνωρίσει τον μαγικό αυτό κόσμο της μουσικής είναι ευπρόσδεκτος.




Οι κανονισμοί σας αναγράφονται αναλυτικά στο επίσημο site του INFE network και η η κλήρωση έχει ήδη γίνει . Οι συμμετοχές είναι έτοιμες και το ταξίδι μόλις άρχισε. Εδώ αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στα 2 «ελληνόφωνα» τραγούδια αυτού του διαδικτυακού διαγωνισμού.



Η ελληνική γλώσσα θα «ακουστεί» σε όλο τον κόσμο δια μέσου της Ελλάδας και της Κύπρου: Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά - Ερμηνευτής Γιάννης Μωραΐτης με σύνθεση-στίχο Ανδρέας Λάμπρου και Ρεβέκκα Ρούση αντίστοιχα. Ενώ την Κύπρο η Άννα Βίσση με το τραγούδι «Αγάπη είναι εσύ» σε σύνθεση και στίχο Νίκο Καρβέλα.



Για να δούμε λοιπόν τι συμβαίνει όταν το παρελθόν συναντά το παρόν και το μέλλον. Για να δούμε η καλλιτεχνική αυτή άτυπη «κόντρα» πώς θα καταλήξει! Άννα vs Γιάννης και Γιάννης VS Άννας ! Θεωρούμε τιμητική στιγμή την εκπροσώπηση της Ελληνικής γλώσσας από τους δυο αυτούς καλλιτέχνες εκ των οποίων η μία έχει τεράστια καριέρα στην πλάτη της ενώ ο νεαρός τραγουδιστής έχει απίστευτη ενέργεια και όρεξη και θα εκμεταλλευτή με κάθε τρόπο την ευκαιρία που του δίνεται. Η ψηφοφορία σύντομα αρχίζει. And 12 points goes to... Νικητής θα είναι σίγουρα η μουσική! Πηγή: showtime cy
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved