Νέες εξελίξεις στην υπόθεση με τα 256 κιλά χασίς όπου εμπλέκεται γνωστός ηθοποιός!
Showbiz

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση με τα 256 κιλά χασίς όπου εμπλέκεται γνωστός ηθοποιός!

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής φέρεται να εμπλέκεται σε διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς στην Ελλάδα. Το ΣΔΟΕ μαζί με τους άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τον 45χρονο καλλιτέχνη στο σπίτι του στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, οι αρχές έχουν συλλάβει ακόμη δύο άτομα, ενώ αναζητούνται δύο Ιρλανδοί μαφιόζοι, τους οποίους ο καλλιτέχνης είχε υποδεχτεί στο αεροδρόμιο και τους είχε κλείσει δωμάτιο σε πολυτελές ξενοδοχείο. Το ΣΔΟΕ με τη συνδρομή της Δίωξης εισέβαλλε χθες το πρωί σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο, όπου και έπιασε στα πράσα τους δράστες να φορτώνουν το χασίς στο φορτηγό. Την ίδια στιγμή στην Ηγουμενίτσα άνδρες του ΣΔΟΕ και της Δίωξης ακινητοποιούσαν άλλο φορτηγό, επίσης με προορισμό την Ιρλανδία, φορτωμένο με πορτοκάλια, τα οποία όμως… μύριζαν χασίς. Συνολικά κατασχέθηκαν 256 κιλά χασίς και δύο φορτηγά διεθνών μεταφορών, ενώ σφραγίστηκε και η αποθήκη την οποία είχε νοικιάσει Έλληνας χασάπης για λογαριασμό του κυκλώματος.
Χθες το πρωί άνδρες του ΣΔΟΕ και της Δίωξης εισέβαλαν στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού και τραγουδιστή και τον συνέλαβαν, καθώς τα στοιχεία που είχαν εις βάρος του ήταν πολλά.

Σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, ο ηθοποιός συνελήφθη, επειδή φέρεται ότι ήταν ο άνθρωπος που έψαχνε και έβρισκε νόμιμα φορτηγά που εξήγαγαν τρόφιμα και έπειτα προσέγγιζαν τους οδηγούς τους για να βγάλουν από τη χώρα το παράνομο φορτίο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved