Άγριο ξεκατίνιασμα πρώην ζευγαριού
Showbiz

Άγριο ξεκατίνιασμα πρώην ζευγαριού

Χώρισαν και έχει γίνει ο... κακός χαμός ανάμεσα τους! Εκείνη γνωστή τηλεπερσόνα, εκείνος, εξίσου γνωστός μπασκετμπολίστα, και στη μέση… σκηνικά απείρου κάλους!


Το έλα να δεις γίνεται μετά την απόφαση τoυ Kris Humphries και της Kim Kardashian να χωρίσουν έπειτα από 72 μέρες γάμου: «χοντροκ..α» την αποκαλούσε ο μπασκετμπολίστας, ντετέκτιβ για να δει αν την απατά προσέλαβε η και... έπεται συνέχεια!

«Την αποκαλούσε χαζή και χοντρή ακόμα και μπροστά σε κόσμο», αποκάλυψε άνθρωπος από το περιβάλλον του πάλαι ποτέ ζευγαριού στο περιοδικό «US Weekly».


Πάντως, φιλικό πρόσωπο του μπασκετμπολίστα τόνισε πως ουδέποτε την αποκάλεσε έτσι ο Kris, παρά το ότι του άρεσε να της κάνει ναζάκια και να την πειράζει...

Στο μεταξύ, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Kim προσέλαβε ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τον καλό της, καθώς είχε υποψίες ότι την απατούσε! Όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος είχε κάνει μόνο κάτι ξενύχτια με φίλους και πέραν τούτου ουδέν!

«Η Kim έλπιζε να μάθει ότι o Κris έκανε κουτσουκέλα για να έχει το πάνω χέρι στο διαζύγιο, όμως τελικά δεν της έγινε η χάρη», αναφέρει η εφημερίδα «National Enquirer».

Κι ενώ οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις δίνουν και παίρνουν, ο μπασκετμπολίστας κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην του και ζητά 10 εκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζοντας πως ο ρόλος του στο ριάλιτι των Kardashians ήταν μεγαλύτερος από αυτός που του είχαν πει, ενώ φοβάται για το πώς η οικογένεια θα διαχειριστεί από εδώ και πέρα την εικόνα του! Πηγή: star


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved