Γιατί ο Κώστας Μαρτάκης βρίσκεται σε «Ένταση»;
Showbiz

Γιατί ο Κώστας Μαρτάκης βρίσκεται σε «Ένταση»;

Μετά το πλατινένιο άλμπουμ «Πιο κοντά», ο Κώστας Μαρτάκης κυκλοφορεί το νέο του album με τίτλο «Ένταση».

Πιο ώριμος και κατασταλαγμένος μας παρουσιάζει 15 τραγούδια, από δυναμικά pop και dance κομμάτια μέχρι ερωτικές μπαλάντες και μοναδικές διασκευές. Εκτός από τα καινούργια τραγούδια στο δίσκο περιλαμβάνονται: η μεγάλη επιτυχία «Άγριες Διαθέσεις», το χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Ως τα Χριστούγεννα» και η συνεργασία του Κώστα Μαρτάκη με τη Ρωσίδα pop star Diana Diez «Sex Indigo».

Το δίσκο ανοίγει το πρώτο single «Η Αγκαλιά μου» σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου, στίχους Άγη Έκτορα και παραγωγή Alex Leon, μια ευαίσθητη ερωτική μπαλάντα που έχει ήδη κατακτήσει τόσο τις καρδιές του κοινού όσο και τα ραδιοφωνικά charts και έχει καταφέρει να αναδείξει μια άλλη πλευρά του ταλέντου του Κώστα Μαρτάκη. Μέσα στο δίσκο βρίσκουμε το ίδιο τραγούδι και σε ένα πολύ ιδιαίτερο remix από τον Vasili M.

Ο Κώστας Μαρτάκης συναντιέται μουσικά για μια ακόμη φορά με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό όσον αφορά το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου «Ένταση» ένα δυνατό dance τραγούδι από τον δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών. Την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου φέρει και το up tempo «Ζήσε τη στιγμή» σε αισιόδοξους στίχους από την Βαγια Καλαντζή.

Μια ξεχωριστή στιγμή για τον Κώστα Μαρτάκη είναι το «Πεθαίνω», η διασκευή στα ελληνικά του κλασσικού γαλλικού τραγουδιού του Serge Lama «Je suis Malade», ενώ τιμητική για τον Κώστα Μαρτάκη είναι και η μουσική του συνάντηση σε αυτό το δίσκο με τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Αλέξη Παπαδημητρίου. Το καινούργιο τραγούδι «Ελα σε Μένα», που έγραψε ο συνθέτης ειδικά για τον ποπ τραγουδιστή σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, σίγουρα θα μας ταξιδέψει και θα μας κάνει να ερωτευτούμε ξανά. Στο δίσκο περιλαμβάνεται και μια πολύ ενδιαφέρουσα διασκευή με ethnic στοιχεία του «Γέλα Καρδούλα Μου», ένα παλαιότερο τραγούδι του Αλέξη Παπαδημητρίου σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και πρώτη εκτέλεση της Δήμητρας Παπίου.

Άλλη μια ευχάριστη μουσική συνεργασία στο δίσκο «ΕΝΤΑΣΗ» είναι με τον επιτυχημένο Ρουμάνο παραγωγό Tony Ray. Το αποτέλεσμα είναι το διαφορετικό τραγούδι «Ναι στα απλά» (La trompeta) με έντονο τον ήχο της τρομπέτας και χαρούμενη διάθεση. Ένα τραγούδι που σίγουρα θα μας παρασύρει στο ρυθμό του.
Στο τραγούδι «Κορίτσι για φίλημα» με r’n’b ήχους από τον Μάριο Ψιμόπουλο, συμμετέχει η ταχύτατα ανερχόμενη pop τραγουδίστρια Χριστίνα Σάλτη. Τέλος, η ερωτική μπαλάντα «Σ’ έχω ανάγκη, σ’ αγαπώ», οι «Φήμες» και το «Κανείς δεν θα πεθάνει» ολοκληρώνουν το άλμπουμ με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Κώστας Μαρτάκης με την νέα του δισκογραφική δουλειά εξελίσσει τα κεκτημένα της pop σκηνής, όπου πρωταγωνιστεί, αλλά δεν εφησυχάζει και πειραματίζεται μουσικά αποδεικνύοντας ότι είναι ένας καλλιτέχνης που σίγουρα γράφει τη δική του σελίδα στη ελληνική μουσική πραγματικότητα.

Το άλμπουμ «ΕΝΤΑΣΗ» κυκλοφορεί από την Universal Music.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved