Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πόσες φορές έχει ‘εμπλακεί’ το όνομά του για Eurovision;
Showbiz

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πόσες φορές έχει ‘εμπλακεί’ το όνομά του για Eurovision;

Ίσως να πιστεύετε ότι σαν τον Σάκη Ρουβά, κανένας άλλος καλλιτέχνης δεν έχει ‘εμπλακεί’ με τη Eurovision ή ενδεχομένως την Έλενα Παπαρίζου και την Άννα Βίσση. Κάνετε λάθος. Γιατί και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν πάει πίσω.

Ο Κύπριος τραγουδιστής έχει προταθεί πολλές φορές για Ελλάδα και Κύπρο ώστε να κατέβει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Η ΕΡΤ, σύμφωνα με το oikotimes είχε ζητήσει αρχικά το 2007 από τον Μιχάλη να συμμετάσχει, κάτι που όπως φαίνεται είχε συμφωνηθεί αλλά με εκείνον στη θέση του συνθέτη (μάλιστα τότε είχε ειπωθεί ότι ο George Michael θα ήταν ο ερμηνευτής). Το 2010 ξαναέγινε πρόταση αλλά υπήρξε ένα "κόλλημα" στο budget της αποστολής και το 2011 τελικά με το που του προτάθηκε εκείνος απάντησε ευθέως "Όχι".
Δεν είναι μόνο η ΕΡΤ όμως που έδειξε ενδιαφέρον. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Μιχάλης είναι Κύπριος και το CyBc δε θα ήθελε να χάσει και εκείνο την ευκαιρία να τον έχει μαζί του στο διαγωνισμό. Το 2010 και το 2011 του έγιναν προτάσεις από την Κύπρο αλλά φαίνεται λόγω προβλημάτων με το budget δεν μπόρεσε να συνεχιστεί.
Παρ' όλα αυτά, δε θα ξεχάσουμε την πρώτη συμμετοχή του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο διαγωνισμό, εκπροσωπώντας την Κύπρο και τραγουδώντας το "Γένεσις".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved