Τρύφωνας Σαμαράς: «Όποια διαφωνία είχαμε με τον Ηλία  ήταν πάνω στη δουλειά και όχι επί προσωπικού»
Showbiz

Τρύφωνας Σαμαράς: «Όποια διαφωνία είχαμε με τον Ηλία ήταν πάνω στη δουλειά και όχι επί προσωπικού»

Για τους παροικούντες την τηλεοπτική Ιερουσαλήμ, η αποχωρηση του Ηλία Ψινάκη απο το «FAB 5» δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία...


Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε δηλώσεις του στο «Tv Εθνος» εξηγεί για το θέμα: «Εγώ δεν είχα ποτέ κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τον Ηλία Ψινάκη. Από τη στιγμή που αυτός είχε κάποιο πρόβλημα με την παραγωγή, ήταν δική του δουλειά. Εμένα ουδέποτε με ενόχλησε και αν μου είπε κάτι, του απάντησα. Όποια διαφωνία είχαμε ήταν πάνω στη δουλειά και όχι επί προσωπικού».
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, Σαμαράς και Ψινάκης, μία μέρα πριν από την απόλυση του δεύτερου, είχαν έναν έντονο διάλογο στον οποίο ο manager υποστήριζε πως από τη στιγμή που επέλεξε να συμμετάσχει στο «Fab 5» θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να απογειώσει την τηλεθέαση, αλλά με τον τρόπο που αυτός ξέρει. Αυτός ο τρόπος ήταν που ενόχλησε πολλούς.
Στέλεχος του Ant1 δηλώνει πως οι σχέσεις καναλιού - Ψινάκη δεν έχουν διαταραχθεί και ότι μέχρι την τελευταία στιγμή επιχειρούσαν να βρουν τη «χρυσή τομή» συνεργασίας. Μάλιστα, το κανάλι «υποχώρησε» στην «απαίτηση» του Ηλία να γυρίσουν επεισόδιο με τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ενώ ούτε οι δηλώσεις του Ψινάκη («Συμμετέχω σε μια αηδία») στο «Ολα 12» «ενόχλησαν». Οσο για το αν υπάρχουν κυρώσεις λόγω του συμβολαίου, το κανάλι δηλώνει πως όχι, θα πληρωθεί κανονικά για τα επεισόδια που έχουν προβληθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved