Ο έρωτας της «Γερμανίδας Άντζελας»
Showbiz

Ο έρωτας της «Γερμανίδας Άντζελας»

Η «Γερμανίδα Αντζελα» της καινούργιας σειράς του Mega «Πίσω στο σπίτι» είναι ερωτευμένη με τον «Σταύρο» από την «Πολυκατοικία».

Η Τζένη Θεωνά και ο Ανδρέας Κοντόπουλος, αν και είναι από τα πλέον διακριτικά ζευγάρια της σοουμπίζ, δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Η Τζένη Θεωνά και ο Ανδρέας Κοντόπουλος γνωρίστηκαν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο μέσω κοινών φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η ηθοποιός με την ξενική ομορφιά -στη σειρά «Πίσω στο σπίτι» υποδύεται τη Γερμανίδα και μιλάει σπαστά ελληνικά- βρήκε στον γοητευτικό συνάδελφό της τον άνθρωπο που ζητούσε. Όταν η μοίρα τους έφερε κοντά η Τζένη είχε μόλις χωρίσει από τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο με τον οποίο διατηρούσε δεσμό και είχε την ανάγκη να εκτονωθεί κάνοντας νυχτερινές εξόδους με φίλους της.

Σε μια τέτοια έξοδο γνωρίστηκε με τον Ανδρέα, ο οποίος τότε έπαιζε στη σειρά του Mega «Η πολυκατοικία» και σε λίγο έγινε… ένοικος της καρδιάς της. «Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μένει μαζί. Παρ’ όλο που και οι δύο είναι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού μεταξύ τους. Αντίθετα, είναι πολύ θετικό για τη σχέση τους το γεγονός ότι και οι δύο είναι ηθοποιοί και μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον….» λέει στην «Espresso» άτομο του στενού τους περιβάλλοντος. Το ζευγάρι αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας και μόνο όταν υπάρχει λόγος εμφανίζεται μαζί. Η τελευταία φορά που τους είδαμε ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Περράκη «Λούφα και παραλλαγή :Σειρήνες στη στεριά», στην οποία η Τζένη Θεωνά υποδύεται έναν χαρακτηριστικό ρόλο. Οσο για το αν θα ανεβούν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, η Τζένη δηλώνει στα οικεία της πρόσωπα ότι θα το αποφασίσει όταν είναι πιο ήρεμη και έτοιμη να κάνει οικογένεια.

Να πούμε ακόμα ότι για τις ανάγκες του ρόλου της στη σειρά «Πίσω στο σπίτι» η Θεωνά παρακολούθησε πεντακόσια βιντεάκια με γερμανικά θέματα προκειμένου να μελετήσει τη γερμανική προφορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved