Γρηγόρης Αρναούτογλου-Νικόλ Κοτοβός: Είναι αχώριστοι! (φωτό)
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Νικόλ Κοτοβός: Είναι αχώριστοι! (φωτό)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου περνά όλο και περισσότερο χρόνο με την Ελληνο-αμερικανίδα επιχειρηματία Νικόλ Κοτοβός.

Όσοι έχουν την ευκαιρία να του μιλήσουν και να περάσουν χρόνο μαζί του συνειδητοποιούν ότι η θετική αύρα του παρουσιαστή έχει εμπλουτιστεί από τρυφερά ερωτικά αισθήματα τον τελευταίο ένα μήνα.

Ο παρουσιαστής και η ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου Hamptons cupcakes βρέθηκαν στο αγαπημένο του στέκι στην Πεντέλη, την Νησιώτισσα, όπου και τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello. Χαμογελαστοί και άκρως φιλικοί με τους φωτογράφους δεν προσπάθησαν να κρυφτούν!
Το ερχόμενο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ο Γρηγόρης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Αν και ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει οργανώσει μέχρι στιγμής κάτι ιδιαίτερο, η Νικόλ αναμένεται να του ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις, μεταξύ των οποίων και η γενέθλια τούρτα του. Την ίδια μέρα θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Όμορφου Κόσμου 2» για φέτος, που μάλιστα θα είναι αφιερωμένο στον ίδιο, καθώς νέα επεισόδια θα αρχίζουν να προβάλλονται από τα τέλη Ιανουαρίου του 2012. Ο ίδιος, πάντως, όποτε τον ρωτούν για τη νέα του συντροφιά, απαντά: «Είμαι καλά!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved