Ελένη Μενεγάκη:”Είναι μία ενορχηστρωμένη επίθεση με συγκεκριμένο στόχο”
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη:”Είναι μία ενορχηστρωμένη επίθεση με συγκεκριμένο στόχο”

“Είναι μία ενορχηστρωμένη επίθεση με συγκεκριμένο στόχο”. Έτσι απαντά στους επικριτές της και σε όσους την πολεμούν η Ελένη Μενεγάκη.

“Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν να ξεσκίσουν αυτό που είσαι, την ψυχή σου, την επαγγελματική σου οντότητα με τόση μεγάλη χαρά. Η χαρά τους μου δημιουργεί ανατριχίλα” δηλώνει με σθένος η Ελένη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό Madame Figaro.

"Αν και έχω βήμα στην τηλεόραση, δεν το χρησιμοποιώ για να απαντήσω σε προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι, γιατί πιστεύω ότι ο ρόλος μου στην τηλεόραση είναι να δίνω χαρά σε όσους μας βλέπουν και όχι να μεταφέρω τα προβλήματά μου” τονίζει η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης.

“ Είναι λογικό να δει ο κόσμος τις απέναντι νέες εκπομπές. Και εγώ αν ήμουν στο σπίτι μου θα τις έβλεπα. Αλλά είναι πολύ νωρίς για να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με τις θεαματικότητες” αναφέρει η Ελένη σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, η οποία είναι αισιόδοξη. Μάλιστα επεσήμανε ότι ποτέ δεν θα αλλάξει το concept της εκπομπής της, όσο θα κάνει πρωινό θα έχει την ίδια θεματολογία και θα παραμείνει έτσι όπως όλοι μας την ξέρουμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved