Όλα όσα είπε η Άννα Βίσση στον Μάκη Πουνέντη
Showbiz

Όλα όσα είπε η Άννα Βίσση στον Μάκη Πουνέντη

Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση στον “Ρυθμό 9,49” και στον Μάκη Πουνέντη. Η τραγουδίστρια τις τρεις ώρες που βρέθηκε εκεί μίλησε για όλους και για όλα.

Φυσικά πρώτο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ήταν ο παραγωγός της που χάθηκε πριν μερικούς μήνες “Αγάπησε την Ελλάδα πάνω από μένα και έλεγε “θέλω να βγάλω την ταυτότητά σου, αυτό που ακούω εγώ και συναρπάζομαι” μου έδινε κουράγιο. Νιώθω θυμωμένη, έλεγα ας το προλάβαινα, Δεν φταίει κανένας, κανείς δεν θέλει το κακό του άλλου, ήταν η κακιά στιγμή. Χαιρόταν που ήταν η τελευταία του συναυλία και πριν βγω μου είπε “Go get them baby” Ήταν να γίνει κάτι καταπληκτικό αλλά τελικά... Το πνεύμα του είναι εκεί του αφιερώνουμε το κομμάτι “Leap of Faith” στην μνήμη του”.

Η Άννα Βίσση μίλησε και για τους συνεργάτες της “Είναι ομαδική δουλειά δεν είναι ακριβώς δική μου δουλειά όλο αυτό που βγαίνει . Έχω γύρω μου καλούς μουσικούς και καλούς ανθρώπους. Πάντα λειτουργούσαμε σαν ομάδα και ο Νίκος ανέτρεχε σε ανθρώπους για βοήθεια. Η Ελλάδα τώρα έχει ανοιχτεί στην τεχνολογία Σήμερα υπάρχουν οι συνθήκες να γίνουν τα πράγματα. Ποιος stage manager; Εγώ και ο Νίκος την κάναμε την δουλειά. Αλλά ακόμα και τώρα ασχολούμαι με όλα. Προχτές έβαφα μαζί με τον άνθρωπο την σκηνή. Έχω τους χρόνους μου, είμαι γρήγορη αλλά οι άντρες εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν συνηθίσει να τους λέει μια γυναίκα κάνε αυτό ή μην κάνεις το άλλο.”


Το motto της ζωής της είναι “χημεία και ρυθμός” ενώ αποκάλυψε ότι είναι τοξότης στο ζώδιο και ότι της αρέσει πολύ το τάβλι. Σχετικά με το ποια είναι η Άννα Βίσση η ίδια είπε: “Ποτέ δεν παίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου και φτάνω στον σημείο να μην πιστεύω στον εαυτό μου. Πρέπει να είμαι εγώ κι ας είναι λάθος μου. Δικό μου είναι το λάθος.”.
Όταν ρωτήθηκε για το πως βιώνει η ίδια τον χαρακτηρισμό “ντίβα” και “Θεά “η τραγουδίστρια απάντησε “Οι Έλληνες είναι δύσκολο κοινό θέλουν και λίγο λαϊκό και λίγο club και λίγο ντιβίστικο αργό. Τραγουδάω με ένα τρόπο που το πιστεύω και το γουστάρω. Είμαι σταθερός άνθρωπος εδώ και 35 χρόνια που αλλάζει ήχους και πρόσωπα Με κολακεύει το γεγονός ότι είμαι σημείο αναφοράς για τους νέους καλλιτέχνες” Άνθρωπος ντόμπρος που ξεκαθαρίζει κατευθείαν τους λογαριασμούς του, της αρέσει να αλλάζει συνεργάτες γιατί όπως είπε “ Προχωράς και αλλάζεις και για τον λόγο αυτό είναι καλό να αλλάζεις συνεργάτες αλλά κρατάω πάντα καλές σχέσεις”
Σχετικά με την κόρη της Σοφία αλλά και την σχέση της με τον Καρβέλα η Άννα Βίσση δήλωσε: “Η Σοφία είναι το πιο ωραίο τραγούδι της ζωής μου. Την γέννησα με καισαρική και το τελευταίο βράδυ επειδή ήμουν πολύ αγχωμένη ο Νίκος μου έπαιζε ένα τραγούδι στην κιθάρα. Οι σχέσεις μου με τον Καρβέλα είναι καλές, περάσαμε περίεργη φάση, λες και είχαμε ανάγκη να τσακωθούμε μετά από τόσα χρόνια. Tώρα είναι κολλητός μου. Έχουμε μείνei φίλοι που αγαπιούνται πολύ Η σχέση μας είχε τελειώσει και το κρεβάτι μας είχε χωρίσει πολύ πριν βγει αυτό προς τα έξω. Μετά ζούσαμε σε “κοινόβιο” με την καλή έννοια πάντα, απλώς δυο φίλοι που αγαπιούνται. Μου αρέσει να ζω με φίλους, με σχέσεις δεν αντέχω. Τώρα η σχέση μας είναι πιο θαρραλέα πιο ειλικρινής, πιο δίκαιη.”
Η ίδια δηλώνει πως τώρα ήρθε η ώρα που έχει αρχίσει να βάζει όρια, ενώ στη ζωή της “πρώτα είναι η μουσική μου και οι γκόμενοι έρχονται δεύτεροι”. Θαυμάζει την Έντιθ Πιάφ ενώ υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι: “Θα τραγουδάω όσο μπορώ. Έχω γίνει καλύτερη, προσέχω την φωνή μου, τον εαυτό μου, τρώω καλά δεν κάνω κακά πράγματα, δεν πίνω, άντε ένα ποτήρι λευκό κρασί όταν είμαι με φίλους.”

Σχετικά με την εμφάνισή της είπε “Έχω κάνει μικροπράγματα, αυτά που κάθε γυναίκα “οφείλει” με την έννοια του της αρέσει στον εαυτό της. Πιο πολύ κοιτάζω την ζυγαριά μου παρά τον καθρέφτη μου. Δήλωσε ξεκάθαρα πως αυτόν τον καιρό δεν είναι ερωτευμένη... ή μάλλον είναι... με το Fabulous show.
Όσον αφορά την κόντρα της με την Δέσποινα Βανδή η τραγουδίστρια είπε: “Δεν έχω βρει τρόπο να τελειώσω την κόντρα. Και δεν είναι ωραίο και για την ίδια να της λένε συνέχεια “α αυτό το έχει κάνει η Βίσση ή το άλλο το έχει κάνει η Βίσση”, ενώ για τις φήμες που την θέλουν την πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια είπε πως “Ίσως θα έπρεπε να είμαι η πιο ακριβοπληρωμένη”.
Σε ερώτηση για την αρνητική κριτική που δέχεται απάντησε” με φτιάχνει η αρνητική κριτική. Μου δείχνει οτι κάτι έχω. Έχω φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς .Θα με πείραζε το ενδιάμεσο.”
Αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τη Μαριώ λέγοντας οτι “είναι φοβερή γυναίκα. Έχει μια παιδικότητα. Ήταν εύκολη η συνεργασία μας. Το ακομπλεξάριστο του χαρακτήρα της βοήθησε σε αυτό.
Κάποια στιγμή αστειευόμενη με τον Μάκη Πουνέντη είπε οτι έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου απο πολλούς άντρες αλλά και απο γυναίκες. Σε ερώτηση για το αν της λείπει κάτι απάντησε “ύπνος και διακοπές”.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved