Θεοδωρίδου, Πάτρας, Μπουλέ ξεφάντωσαν στο «VOX»
Showbiz

Θεοδωρίδου, Πάτρας, Μπουλέ ξεφάντωσαν στο «VOX»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας παρέα με την σύζυγο του Κατερίνα Παγώνη διασκέδασαν μέχρι το πρωί και απόλαυσαν τις επιτυχίες του Πάνου Καλίδη, του Κωνστναντίνου Αργυρού και της Στέλλας Καλλή στο νυχτερινό κέντρο «VOX» όπου εμφανίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου που διασκέδαζε με την παρέα της δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο μετά από την παρότρυνση του Πάνου Καλίδη και ερμήνευσε αγαπημένες της γνωστές επιτυχίες.

Βραδιές γεμάτες κέφι, νιάτα, ομορφιά και λουλουδοπόλεμο υπόσχονται ο Πάνος Καλίδης, ο Κωνστναντίνος Αργυρός και η Στέλλα Καλλή και πολλοί συνάδελφοι, συνεργάτες και αγαπημένοι φίλοι, κατακλύζουν συχνά το "VOX" τιμώντας τους καλλιτέχνες με την παρουσία τους και αποθεώνοντας τους με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα. Οι τρεις καλλιτέχνες με το κέφι, τη ζωντάνια και το πρόγραμμά τους ξεσηκώνουν το κοινό που χορεύει όλο το βράδυ και επιδίδεται σε τρελό λουλουδοπόλεμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μια παρέα που με όπλο το καλό λαϊκό τραγούδι και τη φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίας είναι ότι πιο κεφάτο έχετε ζήσει μέχρι σήμερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved