Η Χριστίνα Πολίτη μιλάει για το τέλος της συνεργασίας της με την Μενεγάκη
Showbiz

Η Χριστίνα Πολίτη μιλάει για το τέλος της συνεργασίας της με την Μενεγάκη

Στο τέλος της περσινής σεζόν όλα ήταν ρευστά στο τηλεοπτικό προσκήνιο το οποίο έμοιαζε με ρινγκ. Εκπομπές κοβόντουσαν, εργαζόμενοι έμεναν χωρίς δουλειά και η ανασφάλεια ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα.

Η Χριστίνα Πολίτη, μετά την πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, είχε αποφασίσει να μην ξανακάνει τηλεόραση. Αρχικά λοιπόν το τηλεοπτικό της διαζύγιο με την εκπομπή «Ελένη» δεν είχε παρασκήνιο. «Όταν τελείωσα τη σεζόν με την Ελένη είχα αποφασίσει να μην ξανακάνω τηλεόραση. Μετά ήρθαν διάφορες προτάσεις. Η Ελένη δεν είχε επικοινωνήσει με κανέναν μας, γιατί επικρατούσε ένα μπάχαλο, το οποίο γνωρίζετε. Με πήρε τηλέφωνο όταν είχα ήδη συμφωνήσει με το «Πρωινό ANT1» και δεν προλάβαμε καν να μιλήσουμε γιατί κόπηκε η γραμμή. Δε με απομάκρυνε, ούτε αποχώρησα οικειοθελώς. Το ότι πήγε μεσημέρι ήταν ένα πρόβλημα για μένα, γιατί θέλω να βλέπω το γιό μου μετά το νήπιο και να μη λείπω σχεδόν όλη την ημέρα.», δήλωσε στο entertv.

Παρόλα αυτά η κοσμικογράφος θεωρεί την Ελένη... σχολείο και όπως είχε γράψει και παλαιότερα ήταν σίγουρη πως η μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη μόνο θετικά αποτελέσματα θα είχε. «Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η αλλαγή. Το πρωινό γενικά ήθελε αλλαγή και η Ελένη, που είναι άνθρωπος που δεν αλλάζει εύκολα συνήθειες, αναγκάστηκε να ανανεωθεί.», λέει ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει πόσο πολύ έχει επιθυμήσει εκτός από την παρουσιάστρια τον Γρηγόρη Γκουντάρα, το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Άση Μπήλιου.

Η Χριστίνα Πολίτη όμως δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση του δημοσιογράφου "σε ποια παρέα περνάει καλύτερα", λέγοντας: «Επαγγελματικά να σας απαντήσω γιατί έχω φίλους και συγγενείς, εδώ και χρόνια. Ταιριάζω πολύ με την Κατερίνα Ζαρίφη και ποιός δεν ταιριάζει. Και με το Χρήστο Φερεντίνο που είναι σα να τον γνωρίζω χρόνια και ζαμάνια και κάνουμε και τρομερές εξόδους με τη γυναίκα του, Σοφία. Τα κορίτσια Κατερίνα και Σίσσυ επειδή είναι δεσμευμένα δεν ακολουθούν πάντα το πρόγραμμά μου, αλλά όταν έρχονται είναι πολύ δυναμικές! Πείτε με UHU , πείτε με passepartout, αλλά ταιριάζω εύκολα με πολλούς. Επίσης ανέκαθεν ήμουν κάπως της «αντροπαρέας», όσο «κυριλέ» κι αν φαντάζω στον κόσμο που δε με γνωρίζει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved